Home TOP NEWS Βγαίνει πλάνο με αλλαγές…

Βγαίνει πλάνο με αλλαγές…


Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται με τον Σωφρόνη Αυγουστή να είναι αναγκασμένος να πραγματοποιήσει δύο αλλαγές στον αγώνα με την Καρμιώτισσα. Η απουσία του τιμωρημένου Αλιούμ φέρνει στο αρχικό σχήμα τον Ανδρόνικο Κακουλλή ενώ αυτή του τραυματία Μάθιους θα δώσει την ευκαιρία στον Πάρη Ψάλτη να αρχίσει βασικός στον αγώνα του Σαββάτου.

Είναι ένα ύπουλο παιχνίδι αυτό που έχουμε μπροστά μας. Η πίεση για νίκη είναι στη δική μας πλευρά, η απουσία του προπονητή μας από τον πάγκο έχει τη σημασία της ενώ και οι επιλογές θα είναι λιγότερες αφού πέραν των δύο προαναφερόμενων ποδοσφαιριστών είναι και η απουσία του Χάμπου.

Θα χρειαστεί απόλυτη σοβαρότητα ενώ θα πρέπει και η ομάδα να πιάσει ένα καλό επίπεδο απόδοσης, αφού η αντίπαλος μας έδειξε να ανεβαίνει και να διαθέτει ένα σύνολο ικανό για εκπλήξεις. Ήμασταν κι εμείς θύμα της Καρμιώτισσας στον πρώτο γύρο. Με αυτά τα δεδομένα θα βγει και το πλάνο του αγώνα. Απομένουν άλλες τρεις προπονήσεις.

Θα παίξει σημαντικό ρόλο και η παρουσία του κόσμου ο οποίος με τη μαζική παρουσία στο γήπεδο και τον παλμό στην εξέδρα μπορεί να σπρώξει την ομάδα προς τη νίκη.