Home TOP NEWS Απολύτως απαραίτητο να ενεργοποιηθούν παίκτες!

Απολύτως απαραίτητο να ενεργοποιηθούν παίκτες!


Δεν υπάρχει κάτι άλλο αυτή τη στιγμή. Ο Σωφρόνης Αυγουστή πρέπει να κοιτάξει το ρόστερ του και να βρει τρόπο να βάλει στο παιχνίδι ποδοσφαιριστές οι οποίοι το τελευταίο διάστημα έβλεπαν τα παιχνίδια από τον πάγκο. Ήδη άρχισε να τα πράττει.

Ο Μίλετιτς μπήκε προχθές και έκανε σχετικά καλό παιχνίδι με την ΑΕΛ. Έπαιξε και ο Λανγκ ύστερα από καιρό και ήταν χρήσιμο το ενενηντάλεπτο που πήρε στα πόδια του.

Ο Σίμιτς έχασε φυσιολογικά τη θέση του στην εντεκάδα, αφού Σεμέδο και Λοΐζου διακρίνονται σχεδόν σε κάθε παιχνίδι. Θα θεωρήσουμε παρένθεση αυτό με το Αποέλ. Τώρα ο Σεμέδο λείπει.

Ο Φράνσον ακόμα δεν πήρε αρκετό χρόνο για να μπορεί να κριθεί, ήρθε στην ομάδα κουβαλώντας ένα καλό βιογραφικό, φαίνεται ότι είναι καλός ποδοσφαιριστής και είναι καιρός να το δείξει.

Την ποιότητα του Λέτσιακς την ξέρουμε. Είναι παρατεταμένο το ντεφορμάρισμα του, είναι όντως πίσω σε απόδοση και αυτό πρέπει να αλλάξει.

Ακόμα και ο Ζαχαρίου πρέπει να ανεβάσει την απόδοση του. Ή τουλάχιστον αυτά που μπορεί να κάνει στο γήπεδο να καταφέρει ο προπονητής να τα αξιοποιήσει.

Μπήκε στο παιχνίδι ο Αμού για πρώτη φορά, φαίνεται ότι θέλει το χρόνο του όμως έστω και εκείνο το λίγο που μπορεί να παίξει ενδεχομένως να χρειαστεί.

Μπαίνουμε σε έναν κρισιμότατο μήνα, με δύσκολους αγώνες που θα καθορίσουν το μέλλον μας στο πρωτάθλημα και όλοι είναι απαραίτητοι. Είναι απαραίτητο όλοι να φτάσουν σε ψηλό επίπεδο απόδοσης για να μπορέσει η ομάδα να εξέλθει του Ιανουαρίου και να είναι σε θέση να λέει πως είναι ακόμα διεκδικήτρια.