Home TOP NEWS Αποβολή σε αυτόν που έριξε κροτίδα στο ντέρμπι. Η ΟΜΟΝΟΙΑ το κάνει....

Αποβολή σε αυτόν που έριξε κροτίδα στο ντέρμπι. Η ΟΜΟΝΟΙΑ το κάνει. Οι υπολοιποι;


Αφορμή για το συγκεκριμένο άρθρο είναι το χθεσινό περιστατικό στο «Αμμόχωστος» το οποίο προκάλεσε τραυματισμό ποδοσφαιριστή. Η κροτίδα που εκτοξεύθηκε από την κερκίδα του Αποέλ έστειλε άνθρωπο στο νοσοκομείο. Είναι και τραγικό, είναι και επαναλαμβανόμενο. Χθες ήταν ο Παπαγεωργίου της Σαλαμίνας, λίγες μέρες προηγουμένως ήταν ο Αρμπολέδα της Ανόρθωσης.

Το Αποέλ χάνει την ευκαιρία να συνεχίσει στο κύπελλο για έναν ηλίθιο και ο κόσμος τους, οι υγιώς σκεπτόμενοι, νιώθει ντροπή και αηδία.

Πριν από λίγο διάστημα ήταν αυτό που νιώσαμε κι εμείς στο ντέρμπι με το Αποέλ. Όταν ένα παιδί της ακαδημίας του Αποέλ το οποίο τοποθετήθηκε στο γήπεδο ως ball-boy, δέχθηκε κροτίδα από τη δική μας κερκίδα. Αν είναι δυνατόν; Να τίθεται σε κίνδυνο η σωματική ακεραιότητα ενός μικρού διότι κάποιος… έτσι την είδε.

Σας λέμε λοιπόν ότι οι κινήσεις της διοίκησης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήταν άμεσες. Αφού αυτός που έριξε την κροτίδα εντοπίστηκε από το κλειστό κύκλωμα του ΓΣΠ, συνελήφθη από την αστυνομία, έχει δικαστική υπόθεση στα σκαριά και εννοείται ότι δεν θα ξαναπάει γήπεδο. Η ομάδα του κλείνει τη πόρτα. Διαφωνεί κανείς; Εμείς παντως επικροτούμε!

Είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος αντιμετώπισης αυτών που δρουν εγκληματικά πάνω στις εξέδρες. Το γήπεδο είναι χώρος διασκέδασης, είναι χώρος ο οποίος πρέπει να μπορεί να φιλοξενεί οικογένειες και η ΟΜΟΝΟΙΑ μπαίνει μπροστά για να το διασφαλίσει.

Για να προστατεύσει εσένα που θέλεις να πάρεις το παιδί σου, τη γυναίκα σου, τη μάνα και τον πατέρα σου και να πάτε γήπεδο.

Φτάνει πια με την ατιμωρησία. Αφού το κράτος δεν μπορεί, ας πάρουν στα χέρια τους την κατάσταση οι ίδιες οι ομάδες. Η ΟΜΟΝΟΙΑ το κάνει. Οι υπόλοιποι;