Home TOP NEWS Δεδομένα και άποψη σχετικά με την πρόταση για Λανγκ

Δεδομένα και άποψη σχετικά με την πρόταση για Λανγκ


Έγινε χθες γνωστό και επιβεβαιώθηκε με τον πιο επίσημο τρόπο, ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει στα χέρια της πρόταση από ομάδα του εξωτερικού για την παραχώρηση του διεθνούς Ούγγρου κεντρικού αμυντικού Άνταμ Λανγκ.

Το θέμα ασφαλώς απασχολεί και τα Ουγγρικά μέσα, τα οποία κάνουν αναφορά και στο γεγονός ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι στη διαδικασία αλλαγής προπονητή και αυτό επηρεάζει και αυτό το ζήτημα. Είναι λογικό από τη στιγμή που σε λίγες μέρες θα έρθει νέος προπονητής, να έχει κι αυτός λόγο στον χειρισμό που θα γίνει με τον Άνταμ.

Από την άλλη βέβαια το ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να καρπωθεί ένα ποσό για την παραχώρηση του σε συνδυασμό με το γεγονός ότι θα αποφορτιστεί από ένα δυνατό συμβόλαιο, σε περιόδο μάλιστα μεταγραφών, αυτό μπορεί να θεωρηθεί και εξαιρετικά χρήσιμο.

Επίσης θα πρέπει να ληφθεί υπόψιν ότι ο Λανγκ, παρά το γεγονός ότι αποτελεί ένα από τα καλά περιουσιακά στοιχεία στο ρόστερ, έχει χάσει τη θέση του στην εντεκάδα. Κρίνουμε ότι είναι μία καλή ευκαιρία και για τον ποδοσφαιριστή αλλά και για την ΟΜΟΝΟΙΑ, να κάνουν αυτή την αλλαγή. Ο ποδοσφαιριστής να ψάξει μία ομάδα στην οποία θα αγωνίζεται και βεβαίως να δοθεί η δυνατότητα στην ΟΜΟΝΟΙΑ, από τη στιγμή που θα ανοίξει μία θέση ξένου, να αναπληρώσει τον Λανγκ με έναν ποδοσφαιριστή που θα κριθεί χρησιμότερος.

Είναι πάντως ένα θέμα το οποίο θα είναι, μέχρι να ξεκαθαρίσει, μπροστά στην επικαιρότητα.