Home TOP NEWS Επίσημα από σήμερα… νέα εποχή στο «Ηλίας Πούλλος»

Επίσημα από σήμερα… νέα εποχή στο «Ηλίας Πούλλος»


Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει για την ομάδα πρωινή προπόνηση. Η σημερινή συγκέντρωση στο «Ηλίας Πούλλος»θα είναι διαφορετική αφού οι ποδοσφαιριστές θα έχουν πλέον άλλο… αφεντικό. Ο Κίετιλ Ρέκνταλ πιάνει από σήμερα δουλειά και θα προπονήσει για πρώτη φορά τους ποδοσφαιριστές τους, τους οποίους θα δει από κοντά και θα τους γνωρίσει.

Η ομάδα, υπό την καθοδήγηση του Νορβηγού, θα πρέπει να στρωθεί στη δουλειά αφού οι υποχρεώσεις τρέχουν. Μέλημα όλων είναι να επαναφέρουν την ΟΜΟΝΟΙΑ σε τροχιά επιτυχιών ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει τις πιθανότητες που έχει για το πρωτάθλημα.

Θα αργήσει λίγο ο Ρέκνταλ να γνωρίσει τους Σεμέδο, Καρίμ, Ουζόχο και Κασάμα, οι οποίοι απουσιάζουν με τις Εθνικές τους. Σε ότι αφορά στο παιχνίδι με τη Δόξα, στο οποίο ο νέος προπονητής θα βρίσκεται στον πάγκο, ο Φαμπιάνο είναι ο μοναδικός αμφίβολος.

Όπως είχαμε αναφέρει και τις προηγούμενες μέρες, η έλευση νέου προπονητή θέτει όλους τους παίκτες στο ίδιο σημείο και τώρα καλούνται να τον πείσουν για μία θέση στην εντεκάδα.

Ζητούμενο αυτή τη στιγμή είναι το σερί νικών και θα πρέπει να βρεθεί ο τρόπος να το πετύχουμε για να ξαναμπούμε στις… ράγες.