Home TOP NEWS Έρχεται Κύπρο ο Παπασταύρου

Έρχεται Κύπρο ο Παπασταύρου


Εντός των επόμενων 24ώρων θα είναι στην Κύπρο ο Σταύρος Παπασταύρου. Την Παρασκευή αναμένεται να είναι στο νησί και το πιθανότερο είναι πως όταν αφιχθεί κάποια πράγματα που αφορούν στον μεταγραφικό σχεδιασμό να είναι ήδη τελειωμένα.

Έτσι κι αλλιώς οι οδηγίες που έχει δώσει για να προχωρήσει η ομάδα στην ενίσχυση δεν καταστούν απαραίτητη την παρουσία του εδώ για να προχωρήσουν. Είναι πλήρως ενημερωμένος για το κλίμα που επικρατεί ενώ το γεγονός ότι η ανάγκη για ενίσχυση «φωνάζει», δεν δίνουν την πολυτέλεια για επιπλέον καθυστερήσεις, οι οποίες κακά τα ψέματα… έχουν ήδη παρέλθει!

Από κει και πέρα είναι το ζήτημα του γηπέδου για το οποίο θα πρέπει να ανμένουμε εξελίξεις αλλά και ενημέρωση ενώ το ζήτημα με το νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο ενδέχεται να απασχολήσει και, γιατί όχι, να κλείσει με την παρουσία του προέδρου στην Κύπρο.

Θα είναι και μία πρώτη ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τον νέο προπονητή, να μιλήσουν κατ’ ιδίαν και να συζητήσουν για το αγωνιστικό, τους βραχυπρόθεσμους και τους μακροπρόθεσμους στόχους της ομάδας.

Θα είναι παρών στο παιχνίδι στο ΓΣΠ απέναντι στην Πάφο και θα δούμε πόσο θα διαρκέσει η παραμονή του στην Κύπρο, αφού θα ακολουθήσει σειρά κρίσιμων παιχνιδιών που θα καθορίσει το μέλλον μας στο φετινό πρωτάθλημα.