Home TOP NEWS Έργα και ημέρες του Αυγουστή στο πράσινο πάγκο

Έργα και ημέρες του Αυγουστή στο πράσινο πάγκο

Σαν κεραυνός εν αιθρία “έσκασε” η είδηση το απόγευμα της Δευτέρας για την απομάκρυνση του Σωφρόνη Αυγουστή από τον πάγκο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.


Μετά από απόφαση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο Κύπριος τεχνικός θα κληθεί μετά από σχεδόν 11μήνες παρουσίας του στον σύλλογο να αποχαιρετήσει το “Ηλίας Πούλλος”.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή κάθισε στον πάγκο της ομάδα μας σε 42 συνολικά παιχνίδια σε Κύπρο και Ευρώπη και σε αυτά πανηγύρισε 20νίκες, είδε την ΟΜΟΝΟΙΑ σε 8 παιχνίδια να μένει στην ισοπαλία και σε 14 παιχνίδια γνώρισε την ήττα,  ενώ η μεγάλη του επιτυχία ήταν η κατάκτηση του κυπέλλου για την σεζόν 2022-2023.


Το ημερολόγιο έγραφε 6 Φεβρουαρίου 2023 όταν η ΟΜΟΝΟΙΑ έδινε για πρώτη φορά τα χέρια με το Σωφρόνη Αυγουστή, ο οποίος κλήθηκε να καθίσει στο “καυτό” πράσινο πάγκο καλούμενος να οδηγήσει την ομάδα μας στις επιτυχίες.

Ο Κύπριος τεχνικός ήταν ο τρίτος προπονητής που κάθισε στον πάγκο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ την περίοδο που ανέλαβε. Ξεκίνησε την χρονιά με τον Νιλ Λένον, στην συνέχεια ήρθε στην ομάδα μας ο Γιανίκ Φερέρα, ο οποίος απομακρύνθηκε και ανέλαβε ο Αυγουστή.

Το πρώτο παιχνίδι του Σωφρόνη Αυγουστή ήταν με τον Άρη Λεμεσού στις 10 Φεβρουαρίου, ακολουθώς στον δρόμο του βρήκε τον Αποέλ στο κύπελλο όπου έχασε στο πρώτο παιχνίδι, ωστόσο η συνέχεια στον θεσμό του κυπέλλου ήταν ονειρική για τον Αυγουστή, αφού οδηγήσε την ΟΜΟΝΟΙΑ στην κατάκτηση του τροπαίου.

Φωτορεπορτάζ από την παρουσία του Αυγουστή στον πράσινο πάγκο: