Home TOP NEWS Εβδομάδα με διπλή υποχρέωση και την προσοχή πρώτα στο κύπελλο

Εβδομάδα με διπλή υποχρέωση και την προσοχή πρώτα στο κύπελλο


Ο θεσμός του κυπέλλου εννοείται ότι μας ενδιαφέρει και την ερχόμενη Πέμπτη αρχίζουμε την προσπάθεια μας σε αυτή τη διοργάνωση θέλοντας να υπερασπιστούμε τον τίτλο. Οι δύο διαδοχικές κατακτήσεις ήταν τη τελευταία διετία σωτήριες, ύστερα κι από τις κακές πορείες στο πρωτάθλημα. Φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μέσα στον στόχο του πρωταθλήματος και θέλει να το παίξει σε διπλό ταμπλό.

Μπαίνουμε στη διοργάνωση από τον δεύτερο γύρο και πρότος αντίπαλος που βρίσκουμε μπροστά μας είναι ο Διγενής Ύψωνα. Η προετοιμασία είναι σε εξέλιξη, με τον Σιέτιλ Ρέκνταλ να ετοιμάζει πλάνο νίκης και την ομάδα να είναι μεν φαβορί, ωστόσο προσεγγίζει αυτόν τον αγώνα με απόλυτη σοβαρότητα γνωρίζοντας ότι το κύπελλο είναι θεσμός των εκπλήξεων.

Θα πρέπει να αναμένουμε κάποιες αλλαγές την ερχόμενη Πέμπτη. Γνωρίζει ακόμα την ομάδα ο Νορβηγός προπονητής και ένα τέτοιο παιχνίδι ίσως του δώσει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσει και παίκτες που ακόμα δεν έχει δει. Θυμίζουμε ότι στο ντεμπούτο του χρησιμοποίησε 15 ποδοσφαιριστές, έκανε δηλαδή όλες του τις αλλαγές.

Θα ακολουθήσει την Κυριακή το εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με την ΑΕΖ όμως για την ώρα η προσοχή όλων ειναι στην αμέσως επόμενη υποχρέωση που είναι για το κύπελλο.