Home TOP NEWS Φράνσον: «Ήθελα να δώσω στον εαυτό μου άλλη μία ευκαιρία»

Φράνσον: «Ήθελα να δώσω στον εαυτό μου άλλη μία ευκαιρία»


Συνέντευξη στην ιστοσελίδα fotbolltransfers.com της Σουηδίας παραχώρησε ο Αλεξάντερ Φράνσον. Μετά την αποχώρησή του από την ΑΕΚ Αθηνών πολλοί ήταν αυτοί που περίμεναν την επιστροφή του στη Σουηδία. Συγκεκριμένα στην Νόρκεπινγκ. Μέσα από τις δηλώσεις που παραχώρησε, εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση:

(Meτάφραση από ιστοσελίδα match.cy)

“Ήθελα να δώσω στον εαυτό μου άλλη μια ευκαιρία να παίξει στην Ευρώπη. Το ότι θα ερχόμουν στην Κύπρο μετά τη φυγή μου από την ΑΕΚ, αυτό είναι κάτι που δεν το σκεφτόμουν προηγουμένως. Στη συνέχεια ήρθε η πρόταση από την Ομόνοια και ένιωσα ότι εδώ υπάρχει ένας μεγάλος σύλλογος που θέλει πάντα να κερδίζει. Έχει πάντα ως στόχο την κατάκτηση τίτλων. Είναι κάτι το οποίο θέλω και εγώ”.

Στη συνέχεια αποκάλυψε και το γεγονός, ότι σημαντικό ρόλο για να πάρει αυτή την απόφαση έπαιξε και ο αθλητικός διευθυντής της Ομόνοιας Γιέσπερ Γιάνσον: “Υπήρξαν και άλλες ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για μένα και έπρεπε να αποφασίσω. Πολλά εξαρτήθηκαν από τις συζητήσεις που είχα με τον κ. Γιάνσον. Είναι ένας σύλλογος που θέλει να παλεύει για τίτλους και ο οποίος θέλει να είναι συνεχώς στην Ευρώπη. Με ελκύουν τέτοια πράγματα και θέλω να είμαι μέρος αυτών των επιτυχιών”.