Home TOP NEWS Η αγκαλιά του Γιάνσον – Λοίζου και η… επόμενη μέρα!

Η αγκαλιά του Γιάνσον – Λοίζου και η… επόμενη μέρα!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανέβασε το απόγευμα της Δευτέρας(15/1) την παρακάμερα από την επάνοδο στις νίκες της ομάδας μας απέναντι στην Δόξα.


Από το 13λέπτο βίντεο που ανέβασε το Γράφειο Τύπου, η στιγμή που ξεχωρίσαμε ήταν η αγκαλιά του Γέσπερ Γιάνσον και του Λοίζου Λοίζου μετά το πέρας του αγώνα με τον προσφυγικό σύλλογο.

Ο Λοίζος έκανε άλλη μια σπουδαία εμφάνιση με το τριφύλλι στο στήθος και κατάφερε να την συνοδεύσει και με ένα πανέμορφο γκολ και όπως ήταν φυσικό δέχθηκε τα συγχαρητήρια των ανθρώπων της ομάδας μας, μεταξύ άλλων και του Σουηδού Αθλητικού Διευθυντή.

Πάντως η επόμενη μέρα του παιχνιδιού παίζει αρκετός Λοίζο Λοίζου, καθώς από το πρωί γίνεται ένας “βομβαρδισμός” από δημοσίευματα τα οποία αναφέρουν για ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού και συγκεκριμένα από Ολλανδία (Χέρενφεν), Αγγλία (Πλίμουθ), Ελβετία (Βασίλεια) και Ιταλία (Παλέρμο) για το νεαρό άσσο της ομάδας μας.

Σίγουρα είναι κάτι που τα βλέπουν και τα διαβάζουν οι ανθρώποι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και αναλόγως το πως θα εξελιχθούν τα πράγματα για τον ποδοσφαιριστή θα δράσουν αναλόγως.

Για την ώρα πάντως αυτό που κρατάμε είναι ότι το ενδιαφέρον είναι μόνο στα δημοσίευματα και η ΟΜΟΝΟΙΑ ακόμη δεν έχει κάποια επίσημη πρόταση στα χέρια της για τον Λοίζου Λοίζου.