Home TOP NEWS Η απουσία του πρωταγωνιστή του πρώτου αγώνα και… το βάρος που θα...

Η απουσία του πρωταγωνιστή του πρώτου αγώνα και… το βάρος που θα πέσει στον επόμενο!

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου που έγινε στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, η ΟΜΟΝΟΙΑ και ο Άρης Λεμεσού εξήλθαν ισόπαλες 2-2.


Στην εν λόγω αναμέτρηση ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ομάδας μας ήταν ο Γουίλι Σεμέδο, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ. Άνοιξε το σκορ, ο Άρης το γύρισε, ωστόσο ο ποδοσφαιριστής μας το έφερε στα ίσα.

Ο Άρης την ερχόμενη Κυριακή θα φιλοξενήσει την ομάδα στο “Αλφαμέγα” σε ένα παιχνίδι που η νίκη επιβάλλεται να έρθει έτσι ώστε να μπορέσει να εκμεταλλευτεί απώλειες που θα προκύψουν από το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον Αποέλ και την Ανόρθωση.

Από το “Αλφαμέγα” ο μεγάλος απόντας θα είναι ο Σεμέδο, ο οποίος βρίσκεται στην κλήση της Εθνική Πράσινου Ακρωτηρίου για το Κόπα Άφρικα και όπως είναι αντιληπτό, θα είναι μεγάλο το βάρος στον επόμενο που θα τον αντικαταστήσει.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή θα πρέπει να βρει μέσα από το υφιστάμενο ρόστερ για το επόμενο παιχνίδι τον ποδοσφαιριστή που θα μπορέσει να τον αντικαταστήσει επάξια και να βοηθήσει την ομάδα μας να πετύχει τον στόχο της.