Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ημίχρονο: Εύκολα 2-0, η πρόκριση κρίθηκε και περιμένουμε να δούμε αλλαγές στην...

Ημίχρονο: Εύκολα 2-0, η πρόκριση κρίθηκε και περιμένουμε να δούμε αλλαγές στην επανάληψη


Μπήκε επιθετικά στο γήπεδο η ΟΜΟΝΟΙΑ και επέβαλε το ρυθμό της. Με κυκλοφορία προσπάθησε να διασπάσει από νωρίς την αντίπαλη άμυνα. Δεν βρήκε φάση στα πρώτα λεπτά αν και ήταν συνεχώς μπροστά στην αντίπαλη περιοχή. Βέβαια προϋποθέσεις κάναμε όμως η πολυκοσμία στην αντίπαλη περιοχή έκανε κάπως πιο δύσκολη την προσπάθεια μας για γκολ.

Ήταν εμφανής η δυναμικότητα και φαινόταν πως απλά ήταν θέμα χρόνου να βρούμε το γκολ. Και στο 23ο λεπτό ήρθε το γκολ με τον Κακουλλή και λίγο αργότερα ήρθε κι ένα εντυπωσιακό με τον Λέτσιακς.

Ήμαστε συνεχώς στην επίθεση, οι φιλοξενούμενοι ούτε καν πλησίασαν την περιοχή μας και το σκορ σε συνδυασμό με την εικόνα του αγώνα μας εξασφαλίζουν τη νίκη.

Το παιχνίδι είναι διαδικαστικού χαρακτήρα αφού η διαφορά δυναμικότητας είναι εμφανής και πλέον περιμένουμε να δούμε πρόσωπα στο γήπεδο στο δεύτερο μέρος.

Α Ημίχρονο

Η πρώτη τελική ήρθε με ένα σουτ του Λέτσιακς στο 10ο λεπτό. Ο Σίμιτς εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, έστειλε τη μπάλα με ύψος έξω από τη περιοχή, ο Τσέχος έκανε βολ-πλανέ το οποίο έφυγε ψηλά.

Στο 19ο λεπτό ο Λοΐζου εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, ο Φράνσον πετάχτηκε και έπιασε κεφαλιά με τη μπάλα να φεύγει άουτ.

Στο 23ο λεπτό ο Φράνσον έκλεψε στο κέντρο και έδωσε στον Σίμιτς μπροστά στην αντίπαλη περιοχή, αυτός πέρασε πάσα στον Κακουλλή ο οποίος πλάσαρε εύστοχα από ελαφρώς πλάγια θέση για το 1-0.

Στο 26ο λεπτό ο Μπέζους έδωσε στον Λέτσιακς ο οποίος από πλάγια θέση εκτόξευσε έναν κεραυνό για να κάνει το 2-0.

Ένα σουτ από τον Φράνσον στο 35ο λεπτό έφυγε άουτ.

Μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Κακουλλής στο 39ο λεπτό με σουτ από κοντά το οποίο απέκρουσε δύσκολα ο Κοντογιάννης.

Μεγάλη ευκαιρία έχασε και ο Φράνσον στο 40ο λεπτό. Ο Ψάλτης έκανε σέντρα, η κεφαλιά του Σουηδού πέρασε λίγο έξω.

Στο 44ο λεπτό ο Λοΐζου εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, ο Λανγκ έπιασε κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι προς το μέρος του Μπέζους που έκανε γυριστό σουτ για να αποκρούσει ο Κοντογιάννης σε κόρνερ.