Home TOP NEWS Κατανόηση, ωριμότητα και… η στιγμή πλησιάζει

Κατανόηση, ωριμότητα και… η στιγμή πλησιάζει


Έχει στα χέρια της προτάσεις η ΟΜΟΝΟΙΑ. Το επιβεβαίωσε η ίδια με τον πιο επίσημο τρόπο. Το ενδιαφέρον για τον Λοΐζο από το εξωτερικό είναι υπαρκτό και εκφράστηκε με οικονομικά νούμερα. Για την ώρα γνωρίζουμε μόνο για την Ολλανδική Χέρενφεν. Είναι άλλη μία ομάδα που επικοινώνησε, της οποίας το όνομα δεν έγινε γνωστό.

Η ομάδα μας δεν ικανοποιήθηκε. Έκρινε πως δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κανένας λόγος να μπει στη διαδικασία διαπραγματεύσης, από τη στιγμή που αυτές οι προτάσεις αφορούν δανεισμό με option αγοράς, αν ο παίκτης τους ικανοποιήσει. Στο κάτω κάτω ο Λοΐζος ειναι κάτι περισσότερο από αναγκαίος σήμερα, στην προσπάθεια που κάνει η ΟΜΟΝΟΙΑ για διάκριση. Αυτό είναι απόλυτα κατανοητό.

Απόλυτα κατανοητή είναι και η επιθυμία του Λοΐζου. Άλλωστε ποιο παιδί στα 20 του χρόνια, έχει την ευκαιρία να πετάξει ψηλότερα και να δει την καριέρα του να απογειώνεται, και λέει όχι. Κανείς. Είναι κι αυτό πολύ λογικό και σίγουρα το αναμενόμενο.

Φαίνεται ωστόσο ότι κάποια πράγματα έχουν ωριμάσει. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ξεκάθαρη και δεν θα μπει εμπόδιο στα θέλω του παίκτη της, ενώ κι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δείχνει μέσα στο γήπεδο ότι όσο είναι εδώ η έγνοια του είναι να βοηθήσει.

Από κει και πέρα αν έρθει τώρα η πρόταση που θα δώσει τη δυνατοτητα στην ΟΜΟΝΟΙΑ να αποδεχτεί και να τον παραχωρήσει θα το πράξει. Το σίγουρο είναι πως το πολύπλευρο ενδιαφέρον για τον Λοΐζο θα βγάλει κερδισμένη και την ομάδα αλλά και τον ίδιο ο οποίος ενδεχομένως σύντομα να έχει ενώπιον του περισσότερες επιλογές.

Η στιγμή που θα αποχαιρετήσουμε τον παικταρά μας δεν αργεί. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Όλοι σήμερα αντιλαμβάνονται τα δεδομένα που έχουν μπροστά τους και εφόσον οι ενδιαφερόμενοι είναι πολλοί τότε αυτός που θα καταφέρει να τον κάνει δικό του θα πρέπει να πλειοδοτήσει. Τόσο σε ότι αφορά στην πρόταση προς την ΟΜΟΝΟΙΑΣ αλλά και σε ότι αφορά στο συμβόλαιο που θα προσφέρει στον παίκτη.