Home TOP NEWS Match Report: Ήττα στο τέλος και χάσαμε πλέον κάθε ελπίδα για...

Match Report: Ήττα στο τέλος και χάσαμε πλέον κάθε ελπίδα για διάκριση


Η ΟΜΟΝΟΙΑ προσπάθησε με όσες δυνάμεις είχε απόψε, με όσες επιλογές είχε στα χέρια του ο προπονητής, όμως στο τέλος ήταν η Πάφος η ομάδα η οποία έφυγε από το γήπεδο με το τρίποντο. Το τελικό 2-1 μας βγάζει οριστικά εκτός από τη μάχη για τον τίτλο και πλέον θα πρέπει να αναθεωρήσουμε τους στόχους μας, με τον κίνδυνο να χάσουμε και το τρένο της εξάδας στο τέλος να είναι ορατός.

Ο Βαλακάρι άνοιξε το σκορ, ισοφάρισε ο Μπέζους στο ημίχρονο, λίγο πριν το 90 ο Τάνκοβιτς πέτυχε το δεύτερο τέρμα της Πάφου.

Ηταν πιο επικίνδυνη στο γήπεδο η Πάφος από το ξεκίνημα του παιχνιδιού. Ήταν η ομάδα που έφτανε στην περιοχή μας, τελείωσε μάλιστα 3 φάσεις στα πρώτα πέντε λεπτά και τα πράγματα έδειχναν στην αρχή δύσκολα.

Στην πρώτη μας καλή επίθεση χάσαμε μεγάλη ευκαιρία και στην αντεπίθεση ο Βαλακάρι σκόραρε στο 14ο λεπτό για να βάλει την Πάφο μπροστά στο σκορ. Δεν μπορέσαμε στη συνέχεια να βγούμε μπροστά και να δώσουμε την εντύπωση ότι ψάχνουμε με σοβαρότητα την απάντηση, ενώ οι φιλοξενούμε συνέχισαν να είναι πιο επικίνδυνοι όταν ανέβαιναν.

Μετά το 20ο λεπτό η ΟΜΟΝΟΙΑ ανέβασε απόδοση και βγήκε με περισσότερες απαιτήσεις μπροστά, έχασε μεγάλες ευκαιρίες και δικαιούταν γκολ. Το βρήκε τελικά με τον Μπέζους στο 28′ με κεφαλιά του Μπέζους.

Το παιχνίδι ήταν ανοικτό. Η Πάφος συνέχισε να είναι πολύ επικίνδυνη όποτε έβγαινε μπροστά ενώ εμείς μετά το γκολ κάναμε το καλύτερο μας διάστημα στον αγώνα στο τελευταίο δεκάλεπτο όταν κλείσαμε τη Πάφο στη περιοχή της και ψάξαμε δεύτερο γκολ.

Μπήκε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο η ΟΜΟΝΟΙΑ και ήταν η ομάδα που κυκλοφόρησε και έφτασε πρώτη μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Μετά το δεκάλεπτο η Πάφος ισορρόπησε και βγήκε κι αυτή στην επίθεση. Μας έκλεισε στην περιοχή μας και προσπαθούσε να μας αναγκάσει σε λάθη.

Οι κινήσεις του Ρέκνταλ από τον πάγκο δεν βοήθησαν, η Πάφος διεκδίκησε περισσότερο το δεύτερο γκολ το πέτυχε και έφυγε με τους βαθμούς.

Απευθείας κόκκινη κάρτα δέχθηκε ο Κουλιμπαλί στις καθυστερήσεις.

Α’ Ημίχρονο

Η πρώτη καλή ευκαιρία ήταν για τη Πάφο στο 3ο λεπτό με την κεφαλιά του Μπρούνο να πηγαίνει με δύναμη στον Φαμπιάνο. Έκανε σέντρα από αριστερά ο Μελούσο ύστερα από αντεπίθεση.

Ο Τάνκοβιτς έκανε μακρινό άστοχο σουτ στο 4ο λεπτό.

Κίτρινη κάρτα δέχθηκε ο Μπέζους στο 12ο λεπτό.

Πολύ μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Σίμιτς στο 13ο λεπτό όταν ο Μάθιους έστειλε χαμηλή σέντρα στον Σίμιτς που έκανε προβολή με τον Ίβουσιτς να κάνει τρομερή απόκρουση.

Σκόραρε ο Βαλακάρι στο 14ο λεπτό όταν βγήκε σέντρα από δεξιά. Τη σέντρα έκανε ο Ναμ, ο Βαλακάρι πετάχτηκε στην καρδιά της άμυνας μας και απλά άγγιξε τη μπάλα για να σκοράρει. 

Τεράστια ευκαιρία έχασε ο Χάμπος στο 24ο λεπτό όταν ο Φράνσον έστειλε χαμηλά τη σέντρα για τον Στεπίνσκι που έκανε προβολή και δεν πρόλαβε, η μπάλα πήγε στο δεύτερο δοκάρι όπου βρισκόταν ο Χάμπος που πλάσαρε πάνω στον αμυντικό από δύσκολη γωνία.

Ένα σουτ από τον Χάμπο στο 25ο λεπτό έφυγε άουτ.

Πολύ μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Στεπίνσκι στο 25ο λεπτό όταν έφυγε με ταχύτητα από το κέντρο του γηπέδου, μπήκε στη περιοχή, σούταρε απέκρουσε ό Ίβουσιτς.

Στο 26ο λεπτό ο Μπέζους σέντραρε, στο δεύτερο δοκάρι ο Φράνσον έπιασε κεφαλιά για να κτυπήσει η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 28ο λεπτό ο Νικόλας ανέβηκε από αριστερά, έβγαλε μπαλιά στο δεύτερο δοκάρι όπου κινήθηκε ο Μπέζους, έκανε κεφαλιά και σκόραρε. 

Tεράστια ευκαιρία έχασε ο Ζάιρο στο 44′ σε τετ-α-τετ με τον Φάμπιάνο. Πλάρασε άστοχα.

Β’ Ημίχρονο

Η πρώτη ευκαιρία ήταν για την ΟΜΟΝΟΙΑ η οποία βγήκε μπροστά με ωραία προσπάθεια του Νικόλα από αριστερά, έδωσε πάσα μέσα από τη περιοχή προς τα πίσω, ο Σίμιτς έκανε σουτ το οποίο κόντραρε στο 52ο λεπτό.

Στο 56ο λεπτό η ΟΜΟΝΟΙΑ βγήκε ωραία μπροστά με συνδυαστικό ποδόσφαιρο, η μπάλα από τον Μπέζους πέρασε κάθετα στον Μάθιους, αυτός έδωσε στον Φράνσον ο οπόιος δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά απο πολύ καλή θέση.

Έκανε με δύναμη σουτ έξω από τη περιοχή ο Τάνκοβιτς για να αποκρούσει δύσκολα ο Φαμπιάνο στο 63ο λεπτό.

Στο 65ο λεπτό ο Μπρόυνο έδωσε κάθετα στον Ζάιρο, αυτός από πλάγια θέση έκανε ένα σουτ άουτ.

Στο 70′ ο Φράνσον έδωσε τη θέση του στον Κακουλλή.

Κίτρινη κάρτα δέχθηκε ο Κακουλλής στο 72ο λεπτό

Στο 81ο λεπτό βγήκαν Στεπίνσκι και Χαραλάμπους για να μπουν στη θέση τους οι Μπάκιτς και Κασάμα.

Στο 87ο λεπτό βγήκε μπαλιά από τον Τουμάσι στο δεύτερο δοκάρι για τον Τάνκοβιτς ο οποίος έπιασε την κεφαλιά για να νικήσει τον Φαμπιάνο και να κάνει το 1-2.

Απευθείας κόκκινη κάρτα δέχθηκε ο Κουλιμπαλί στο 94ο λεπτό.