Home TOP NEWS Με δύο νέα πρόσωπα ολοκληρώνει η ομάδα την προετοιμασία ενόψει Πάφου

Με δύο νέα πρόσωπα ολοκληρώνει η ομάδα την προετοιμασία ενόψει Πάφου

Την τελευταία τους προπόνηση θα πραγματοποιήσουν το απόγευμα στο “Ηλίας Πούλλος” οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ενόψει του αυριανού (27/1 | 17:00) πολύ σημαντικού παιχνιδιού με την Πάφο FC, το οποίο θα γίνει στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.


Οι ποδοσφαιριστές μας που προετοιμάζονται πυρετωδώς για το εν λόγω παιχνίδι, ξέρουν τις δυσκολίες της αναμέτρησης και ότι θα έχουν μια δύσκολη αποστολή, ωστόσο όλοι δηλώνουν έτοιμοι να παρουσιαστούν στο γήπεδο όπως πρέπει να πάρουν το ζητούμενο που είναι η νίκη και να επαναφέρουν την ομάδα στον δρόμο των επιτυχίων.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, οι Ντούσαν Μπάκιτς και Μάριους Στεπίνσκι θα πραγματοποιήσουν σήμερα την πρώτη τους προπόνηση στο “Ηλίας Πούλλος”, με τον δεύτερο να έχει αυξημένες πιθανότητες να βρεθεί στην αποστολή. Επιστρέφει ο Κουλιμπαλί, εκτός θα είναι ο Σιπριάνο και αμφίβολοι παραμένουν Μάθιους και Αλιούμ.

Μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας θα γνωρίζουμε ποιους θα επιλέξει ο Τσέντιλ Ρέκνταλ για να έχει μαζί του αύριο στο ΓΣΠ.