Home TOP NEWS Μεταγραφική Ιανουαρίου με Ρέκνταλ

Μεταγραφική Ιανουαρίου με Ρέκνταλ


Είμαστε σε περίοδο μεταγραφών και η έλευση του νέου προπονητή ανοίγει πλέον το δρόμο για τις επόμενες κινήσεις. Ο Γιάνσον και οι συνεργάτες του δεν ανέμεναν την άφιξη του ανθρώπου που επέλεξαν να αναλάβει τον πάγκο της ομάδας για να αντιληφθούν αδυναμίες και ελλείψεις στο ρόστερ. Περίμεναν όμως να γίνει η κίνηση με τον τεχνικό που προσλήφθηκε, ώστε να έχει κι αυτός ρόλο στην επιλογή των παικτών που θα έρθουν για να ενισχύσουν την ομάδα.

Η ανάγκη για την προσθήκη ενός επιθετικού «φωνάζει» και μέσα στις επόμενες μέρες θα πρέπει να αναμένουμε μεταγραφή. Είναι επισης πολύ πιθανό να γίνει προσπάθεια και για την απόκτηση δεξιού ακραίου αμυντικού. Θα πρέπει επίσης να ληφθεί και η απόφαση στο κατά πόσον θα παραχωρηθεί τελικά ο Άνταμ Λανγκ ή αν θα παραμείνει τελικά στην ομάδα, απόφαση η οποία εννοείται ότι επηρεάζει το μεταγραφικό πλάνο.

Βρισκόμαστε λίγες ώρες μετά την άφιξη του Ρέκνταλ στην Κύπρο. Σήμερα θα γνωρίσει τους ποδοσφαιριστές του, θα μιλήσει μετά στους αθλητικούς συντάκτες και εννοείται ότι το κομμάτι του προγραμματισμού, το οποίο τον αφορά άμεσα, θα μπει μπροστά μέσα στα επόμενα 24ωρα ώστε να γίνουν οι απαραίτητες μεταγραφικές κινήσεις που θα βοηθήσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ.