Home TOP NEWS Να μπει με το δεξί στο 2024 και… να ξεκινήσει ένα νέο...

Να μπει με το δεξί στο 2024 και… να ξεκινήσει ένα νέο σερί

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ η σκέψη και το μυαλό είναι καρφωμένα στο αυριανό(2/1 | 19:00) παιχνίδι με την ΑΕΛ, το οποίο θα γίνει στο ΓΣΠ, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.


Πρώτιστος στόχος για την ομάδα μας στο παιχνίδι με τους “γαλαζοκίτρινους” της Λεμεσού είναι να βγάλει αντίδραση στις τέσσερεις γραμμές μετά από το κακό αποτέλεσμα και την ήττα από τον Αποέλ, πραγματοποιώντας μια καλή εμφάνιση ή οποία θα πρέπει να συνοδευτεί και με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Είναι το πρώτο παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για το 2024 με την ΑΕΛ και καλείται να μπει στη νέα ημερολογιακή χρονιά με το “δεξί”. Όπως έγινε μετά την ήττα με την Ανόρθωση, έτσι και τώρα η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να βγάλει χαρακτήρα στις τέσσερεις γραμμές και να αρχίσει να παίρνει ξανά συνεχόμενες νίκες  πρωταθλήματος.

Ζητούμενο λοιπόν, είναι να έρθει το τρίποντο με την ΑΕΛ για να μπορέσει η ομάδα να πάει στο επόμενο ντέρμπι που θα ακολουθήσει με τον Άρη με την καλύτερη ψυχολογία και την καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, για να αρχίσει να “χτίζει” ένα νέο σερί που θα μας επιτρέψει να κάνουμε ξανά την αντεπίθεση μας.