Home TOP NEWS Ο Ρέκνταλ μίλησε για την ήττα, τον στόχο πλέον, το ρόστερ και...

Ο Ρέκνταλ μίλησε για την ήττα, τον στόχο πλέον, το ρόστερ και τα μεταγραφικά


Μίλησε μετά το παιχνίδι ο προπονητής μας Σιέτιλ Ρέκνταλ.

Είπε αναλυτικά:

Δύσκολο παιχνίδι. Μείναμε πίσω, αντιδράσαμε, χάσαμε κι ευκαιρίες. Στο δεύτερο μέρος ήταν ισορροπημένο, δημιουργήσαμε κάποιες φάσεις και ήρθε το γκολ. Δυστυχώς χάσαμε. Ήταν καλό παιχνίδι μεταξύ δύο καλών ομάδων μεταξύ ποιοτικών ομάδων, ένα ωραίο παιχνίδι. Ήμαστε στην άλλη πλευρά του γκολ που μπήκε. Συγχαρητήρια σε αυτούς και πρέπει να τα δούμε όλα και να προετοιμαστούμε για το ματς της Τετάρτη. Θα είναι δύσκολο, ίδιο παιχνίδι, πρέπει να φτιάξουμε ευκαιρίες και να σκοράρουμε.

Για τον στόχο και τα ντέρμπι: Πρέπει να είμαστε θετικοί. Μπορούσαμε να κερδίσουμε σήμερα. Θα είναι πολλά παιχνίδια σαν αυτό, κλειστά. Πρέπει να εκμεταλλευόμαστε τις καλές μας περιόδους. Σήμερα τιμωρηθήκαμε. Θα μπορούσαμε να κερδίζαμε 2-1 σήμερα αντί να χάσουμε. 

Για τις επιλογές του σήμερα και το ρόστερ: Να θυμηθούμε ότι έχουμε τραυματισμούς και κάποιες απουσίες. Όταν επιστρέψουν θα έχουμε επιλογές. Δεν είναι ότι φωνάζουμε για κάτι καινούργιο στο ρόστερ. Πρέπει να κάνουμε καλύτερους αυτούς που έχουμε. Θα μπορούσαμε σήμερα να κερδίζαμε.

Για το αν θα γίνει άλλη μεταγραφή: Νομίζω πως πρέπει να ρωτήσετε τον Γέσπερ και τον Σίμο. Εγώ επικεντρώνομαι στο πως θα προπονήσω την ομάδα.