Home TOP NEWS Οι «σπασμωδικές» κινήσεις και… τα ερωτηματικά!

Οι «σπασμωδικές» κινήσεις και… τα ερωτηματικά!

Ο Σωφρόνης Αυγουστή τελικά “πλήρωσε τη νύφη” για την τελευταία ήττα από τον Άρη αλλά και για τον μερικό εκτροχιασμό της ομάδας μας από τους στόχους της στο φετινό πρωτάθλημα.


Η απόφαση για την αποδέσμευση του Κύπριου κόουτς είναι γεγονός ότι βρίσκει μεγάλη μερίδα του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αντίθετη με αυτή καθώς βρίσκουν, όπως έχουμε και εμείς σημειώσει σε πολλά άρθρα, ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα στην φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ είναι η υποστελέχωση του ρόστερ.

Πάντως ο Σωφρόνης Αυγουστή στους 11μήνες που κάθισε στον “ηλεκτρικό” πάγκο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κατάφερε με όσα “όπλα” είχε στην διάθεση του να οδηγήσει την ομάδα μας στην κατάκτηση του κυπέλλου την περασμένη χρονιά, ενώ την φετινή σεζόν κράτησε την ομάδα μας στα ψηλά και ίσως με κάποιες προσθήκες να μπορούσε να δείξει βελτιωμένη εικόνα.

Η απόφαση και η κίνηση από την Διοίκηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για απομάκρυνση του Σωφρόνη Αυγουστή σε ένα κρίσιμο μήνα, όπως είναι ο Ιανουάριος μοιάζει να είναι “σπασμωδική”, καθώς εκεί που η ομάδα έπρεπε να ενισχυθεί με παίκτες, τώρα ψάχνει για νέο αφεντικό στον πάγκο.

Οι ερώτησεις που προκύπτουν φυσικά μετά από όλη αυτή την ιστορία είναι, ποιος θα είναι ο επόμενος που θα αναλάβει τον πάγκο της ομάδας μας; Όποιος κι αν είναι αυτός, είναι καυτό ερώτημα πως θα μπορέσει να δούλεψει με ένα ρόστερ που φωνάζει εδώ και καιρό ότι χρειάζεται άμεσα “εμβολιασμό”;