Home TOP NEWS Όλες οι φορές που ο Αυγουστή βρήκε τον Άρη στον δρόμο του

Όλες οι φορές που ο Αυγουστή βρήκε τον Άρη στον δρόμο του

Το παιχνίδι της Κυριακής της ομάδας μας κόντρα στον Άρη θα είναι το 14ο συνολικά για τον Σωφρόνη Αυγουστή όντας ως προπονητής. 


Ο Κύπριος τεχνικός βρήκε στον δρόμο του τον Λεμεσιανό σύλλογο τέσσερεις φορές με τον Αποέλ, μία φορά με την Καρμιώτισσα, τρεις με τον Απόλλωνα και πέντε με την ΟΜΟΝΟΙΑ, με την ΑΕΚ δεν αναμετρήθηκε ποτέ κόντρα στην “Ελαφρά Ταξιαρχεία”.

Σε αυτά τα παιχνίδια ο τεχνικός της ομάδας μας μετράει πέντε νίκες (δύο με Αποέλ, τρεις με Απόλλωνα), τρεις ισοπαλίες (μια με Αποέλ, μια με Καρμιώτισσα, μια με ΟΜΟΝΟΙΑ) και πέντε ήττες (μια με Αποέλ, μια με ΟΜΟΝΟΙΑ).

Σε όλες τις ομάδες που εργάστηκε ως προπονητής λοιπόν, ο Αυγουστή πλην της Καρμιώτισας και της ΟΜΟΝΟΙΑΣ γεύτηκε την χαρά της νίκης απέναντι στον Άρη Λεμεσού.

Ο Κύπριος προπονητής ελπίζει ότι, η 14η “μονομαχία” του απέναντι στον Λεμεσιανό συλλόγο θα είναι και η τυχερή και θα μπορέσει να οδηγήσει την ομάδα μας στη νίκη, η οποία αν έρθει θα είναι η πρώτη του στον πάγκο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και παράλληλα θα τερματίσει και το σερί του Άρη απέναντι στην ομάδα μας.

Τα παιχνίδια του Αυγουστή απέναντι στον Άρη

Ως προπονητής του Αποέλ:
Αποέλ – Άρης 0-1
Άρης – Αποέλ 1-2
Αποέλ – Άρης 1-1
Άρης – Αποέλ 0-1

Ως προπονητής της Καρμιώτισσας:
Καρμιώτισσα – Άρης 0-0

Ως προπονητής του Απόλλωνα:
Άρης – Απόλλωνας 0-1
Απόλλωνας – Άρης 1-0
Άρης – Απόλλωνας 1-4

Ως προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ:
ΟΜΟΝΟΙΑ – Άρης 2-2
Άρης – ΟΜΟΝΟΙΑ 2-0 (Σούπερ Καπ)
Άρης – ΟΜΟΝΟΙΑ 1-0
ΟΜΟΝΟΙΑ – Άρης 0-3
ΟΜΟΝΟΙΑ – Άρης 1-2

Ως προπονητής της ΑΕΚ
Δεν αναμετρήθηκε ποτέ απέναντι στον Άρη