Home TOP NEWS Ολοκληρώνεται η προετοιμασία ενόψει ΑΕΛ

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία ενόψει ΑΕΛ

Την τελευταία τους προπόνηση θα πραγματοποιήσουν το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ενόψει του αυριανού (2/1 – 19:00) παιχνιδιού κόντρα στην ΑΕΛ.


Ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι συνεργάτες του θα συναντηθούν για τελευταία φορά στο “Ηλίας Πούλλος” και στην συνέχεια ο κόουτς της ομάδας μας θα αποφασίσει για το πλάνο που θα ακολουθήσει στην αυριανή σημαντική αναμέτρηση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι Σεμέδο και Ουζόχο που πήραν κλήση για το Κόπα Άφρικα θα είναι κανονικά στην διάθεση του Αυγουστή, ενώ στην σημερινή τελευταία προπόνηση θα αποφασιστεί αν ο Μάθιους που ήταν τραυματίας θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας μας.

Στόχος για την ΟΜΟΝΟΙΑ στο παιχνίδι με τους “γαλαζοκίτρινους” φυσικά είναι η καλή εμφάνιση και η επάνοδο στις νίκες, μετά μάλιστα από το άσχημο παιχνίδι και το κακό αποτέλεσμα που προηγήθηκε κόντρα στον “αιώνιο” αντίπαλο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Μετά το πέρας της σημερινής προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή και ο αριθμός των ποδοσφαιριστών που θα μεταβούν αύριο στο ΓΣΠ.