Home TOP NEWS Ολοκληρώνεται η προετοιμασία, βγαίνει αποστολή για «Αρένα»

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία, βγαίνει αποστολή για «Αρένα»


Ελάχιστος ήταν ο χρόνος προετοιμασίας της ομάδας για το παιχνίδι της Τετάρτης με την ΑΕΚ στη Λάρνακα. Η ήττα απέναντι στην Πάφο μας έριξε στην 6η θέση της βαθμολογίας και πλέον η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι αναγκασμένη να καταγράψει συνεχόμενες νίκες, σε παιχνίδια ντέρμπι μάλιστα, αν θέλει να διεκδικήσει κάτι φέτος.

Η παρουσία της ομάδας στο τελευταίο παιχνίδι δεν ήταν άσχημη όμως στο τέλος αυτό που μετρά είναι το αποτέλεσμα. Ο Σιέτιλ Ρέκνταλ θέλει να δει την ΟΜΟΝΟΙΑ να ανεβάζει απόδοση και να είναι ουσιαστική για να καταφέρει να φύγει από ένα δύσκολο παιχνίδι με νίκη. Αν το πετύχει τότε θα μπορέσει να δει μπροστά διαφορετικά.

Τα αγωνιστικά προβλήματα είναι και πάλι αρκετά. Πέρα από τους δύο που θα απουσιάσουν κι άλλο λόγω υποχρεώσεων στο Κόπα Άφρικα, Σεμέδο και Ουζόχο, είναι και οι τραυματίες Σιπριάνο, Αλιούμ, Μπασιρού και Ψάλτης που θα λείψουν ενώ εκτός θα είναι και οι τιμωρημένοι Μπέζους και Κουλιμπαλί.

Οπότε με αυτά τα δεδομένα η εντεκάδα αποτελεί και πάλι γρίφο. Στις 11 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση και απόψε θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον αγώνα.