Home TOP NEWS Ολοκληρώνεται η προετοιμασία, βγαίνει η αποστολή

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία, βγαίνει η αποστολή


Δοκιμασία Νο. 2 στο πρωτάθλημα στην εποχή Σιέτιλ Ρέκνταλ για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Η πρώτη προ εβδομάδος βγήκε με βαθμό σχεδόν άριστα. Μετά το παιχνίδι με τη Δόξα η ομάδα στρώθηκε στη δουλειά και μέσα από τις προπονήσεις ο Νορβηγός είχε λίγο χρόνο να εμφυσήσει ακόμη περισσότερο τη φιλοσοφία του. Ως προπόνηση θα πρέπει να θεωρηθεί και το παιχνίδι της Πέμπτης με τον Ύψωνα, στο οποίο ο Ρέκνταλ είχε την ευκαιρία να δει και κάποιους άλλους παίκτες.

Το αυριανό ματς με την ΑΕΖ δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρείται εύκολο. Άλλωστε είναι μία από τις «μικρές» που μας υποχρέωσε στον πρώτο γύρο σε απώλειες. Οπότε η επίσκεψη μας στο «Αμμόχωστος» αύριο θα πρέπει να γίνει με τη δέουσα σοβαρότητα για να μην την πατήσουμε ξανά.

Σε ότι αφορά στα αγωνιστικά, ο Σιπριάνο θα είναι εκτός λόγω τραυματισμού, το ίδιο και ο Αλιούμ ενώ ο Κουλιμπαλί δεν υπολογίζεται λόγω τιμωρίας. Εκτός βεβαίως και οι τέσσερις διεθνείς, Σεμέδο, Ουζόχο, Καρίμ και Κασάμα.

Ετοιμάζει το πλάνο του ο 55χρονος τεχνικός θέλοντας να δει κάτι παρόμιο με αυτό που παρουσίασε η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο του προηγούμενου αγώνα πρωταθλήματος, σε μεγαλύτερη όμως διάρκεια.

Η τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα θα γίνει απόψε και με το τέλος της το γραφείο τύπου θα μας ανακοινώσει την αποστολή για το παιχνίδι.