Home TOP NEWS Παιχνίδι με ένα και μοναδικό ζητούμενο

Παιχνίδι με ένα και μοναδικό ζητούμενο

Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα φιλοξενήσει την ΑΕΛ σε λίγες ώρες στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και για το σύνολο του Σωφρόνη Αυγουστή, ζητούμενο είναι να κάνει μια καλή εμφάνιση και να πάρει το τρίποντο που θα της επιτρέψει να παραμείνει στα ψηλά.


Οι αποστάσεις στις πρώτες έξι θέσεις δεν είναι μεγάλες και αν η ομάδα μας κατάφερει απόψε να φύγει με το τρίποντο από το ΓΣΠ τότε, ίσως μπορέσει να βγει και κερδισμένη της αγωνιστικής, αφού και οι υπόλοπες ομάδες που βρίσκονται στην πρώτη εξάδα έχουν να δώσουν δύσκολα παιχνίδια.

Ο πρωτοπόρος Αποέλ θα αντιμπετωπίσει εκτός έδρας τον Απόλλωνα, η Πάφος FC και ο Άρης που έχουν τους ίδιους βαθμούς με την ΟΜΟΝΟΙΑ θα κοντραριστούν μεταξύ τους, ενώ η Ανόρθωση θα τα πει πάντα με την υπολογίσιμη Καρμιώτισσα. Η ΑΕΚ έχει κάπως πιο εύκολο παιχνίδι με τον Οθέλλο, ωστόσο κι αυτής η αποστολή της θεωρείται επικίνδυνη.

Η ομάδα μας καλείται να βρει τον τρόπο να να βγάλει τον καλύτερο της εαυτό στις τέσσερεις γραμμές κόντρα στην ΑΕΛ και να πάρει το σημερινό τρίποντο και να εκμεταλλευτεί τις όποιες απώλειες κι αν προκύψουν για να παραμείνει ζωντανή στην υπόθεση τίτλος του τίτλος.