Home TOP NEWS Παιχνίδι με τεράστιο ενδιαφέρον και κρισιμότητα

Παιχνίδι με τεράστιο ενδιαφέρον και κρισιμότητα


Η ισοπαλία απέναντι στην ΑΕΖ την περασμένη Κυριακή έφερε απογοήτευση. Όμως σήμερα η ομάδα έχει την ευκαιρία να ανατρέψει κάπως την κατάσταση, αν καταφέρει να πάρει το απόγευμα τη νίκη στο παιχνίδι με τη Πάφο. Στις λίγες μέρες δουλειάς του, ο Σιέτιλ Ρέκνταλ επιδιώκει να εμφυσήσει στην ομάδα τη φιλοσοφία του δουλεύοντας πολύ στο κομμάτι της τακτικής και αναμένουμε να δούμε σήμερα την εικόνα που ο ίδιος θα επιδιώξει να παρουσιάσει η ομάδα του. Δηλαδή, επιθετικό ποδόσφαιρο, ένταση στο γήπεδο και επιβλητικότητα.

Βέβαια απέναντι μας θα βρούμε μία από τις καλές ομάδες του πρωταθλήματος και δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Μάλιστα η Πάφος προέρχεται από ήττα, έχει μείνει πίσω και έχει και για αυτήν κρισιμότητα ο αγώνα.

Το τι θα κάνει σήμερα ο προπονητής σε ότι αφορά στην εντεκάδα αποτελεί γρίφο. Αργότερα θα αναρτήσουμε και την πρόβλεψη μας για τους πιθανούς εντεκα που θα αρχίσουν τον αγώνα.

Νέα πρόσωπα στην αποστολή θα είναι οι νεοφερμένοι Στεπίνσκι και Μπάκιτς, οι οποίοι αναμένεται ότι θα χρησιμοποιηθούν. Η αγωνιστική τους κατάσταση είναι τέτοια που το επιτρέπει.

Από ‘κει και πέρα είναι γνωστές οι απουσίες των Σιπριάνο και Αλιούμ λόγω τραυματισμών, επιστρέφει ο Κουλιμπαλί, ενώ είναι καλά ο Μάθιους και μπορεί να αγωνιστεί. Θα πρέπει επίσης να βρεθούν λύσεις ύστερα από την αποχώρηση του Λοΐζου ο οποίος πάει Ολλανδία.

Οι μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν την Πέμπτη έφεραν και κάποια ηρεμία στις τάξεις του κόσμου ο οποίος αναμένεται να είναι παρών το απόγευμα στο γήπεδο.

Η αναμέτρηση αρχίζει στις 5 το απόγευμα και θα μεταδίδεται από την Primetel.