Home TOP NEWS Πάμε στο “Αμμόχωστος – Επιστροφή” με ένα και μοναδικό στόχο τη νίκη!

Πάμε στο “Αμμόχωστος – Επιστροφή” με ένα και μοναδικό στόχο τη νίκη!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ταξιδεύει σήμερα (21/1) το απόγευμα στην Λάρνακα, όπου εκεί θα κληθεί να αντιμετωπίσει στο γήπεδο “Αμμόχωστος – Επιστροφή” την ΑΕΖ, έχοντας μοναδικό στόχο και ζητούμενο τη νίκη, η οποία αν έρθει θα είναι η τρίτη σερί (δεύτερη στο πρωτάθλημα), με τον Τσέτιλ Ρέκνταλ στην άκρη του πάγκου.


Στο πρώτο παιχνίδι η ομάδα μας εξήλθε ισόπαλη 3-3 με την ΑΕΖ, η οποία της έκανε την ζωή δύσκολη και αντιλαμβάνεται κανείς, ότι το σημερινό παιχνίδι και η αποστολή των ποδοσφαιριστών μας δεν θα είναι καθόλου εύκολη.

Συνεπώς το σύνολο του Νορβηγού τεχνικού θα κληθεί να κατεβεί στο τερέν του “Αμμόχωστος – Επιστροφή” κι από το πρώτο κιόλας σφύριγμα να δείξει την ανωτερότητα του για να μπορέσει να επιστρέψει στην Λευκωσία με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές του.

Για να έρθει λοιπόν το θετικό αποτέλεσμα, οι ποδοσφαιριστές του Ρέκνταλ θα πρέπει να έχουν στο παιχνίδι τους επιμονή, υπομονή, να βγάλουν στο χορτάρι μπόλικο πάθος και ένταση, να είναι συγκεντρωμένοι στα μετόπισθεν για να μην δώσου την ευκαιρία στην αντίπαλο να πιστέψει και μπροστά να είναι ιδιαίτερα παραγωγικοί όπως τα τελευταία δύο ματς στα οποία επιτεύχθηκαν 8γκολ.

Η ομάδα μας δεν θα παίξει μόνη στο σημερινό παιχνίδι καθώς στο πλευρό της θα έχει 2000 φίλους της, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να την σπρώξουν προς τη νίκη.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 19:00 και θα είναι τηλεοπτικός από την Cytavision Sports ή θα μπορείτε να ενημερώνεστε από την ζωντανή γραπτή ενημέρωση του OmonoiaNews.