Home TOP NEWS Πάνε και οι Προέδροι των ομάδων στη ΚΟΠ

Πάνε και οι Προέδροι των ομάδων στη ΚΟΠ

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η συνεδρία της Εκτελεστικής επιτροπής της ΚΟΠ στην οποία θα είναι παρόντες και οι Πρόεδροι των ομάδων. 


Σύμφωνα με τα όσα βγαίνουν προς τα έξω, λόγω της σοβαρότητας του θέματος, οι πρόεδροι των ομάδων Α’ Κατηγορίας θα μεταβούν στις 12:00 στην ΚΟΠ για συνάντηση και συζήτηση με τον πρόεδρο και τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής, ενώ παρόντες στην συνάντηση θα είναι και ο Υπουργός Δικαιοσύνης με την ηγεσία της ομοσπονδίας. Ο Υπουργός αναμένεται στα γραφεία της ΚΟΠ στις 13:00.

Η σημερινή συνεδρία κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική από όλες τις απόψεις και κυρίως όσον αφορά την συνέχεια του φετινού πρωταθλήματος. Μετά την συζήτηση κυβέρνησης- ΚΟΠ θα επανεξεταστούν τα δεδομένα και θα αποφασιστεί αν θα χρειαστούν πιο σκληρά μέτρα για να εξαλειφθούν τα φαινόμενα της βίας στα γήπεδα.

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Μάριος Χαρτσιώτης, θα ενημερώσει στην σημερινή συνάντηση την ηγεσία της ΚΟΠ για τις θέσεις της κυβέρνησης, όπως αυτές συζητήθηκαν χθες στο υπουργικό συμβουλίου.