Home TOP NEWS Post Game: Καλή εμφάνιση, ζητούμενο και… πρώτη ανάγνωση από Ρέκνταλ

Post Game: Καλή εμφάνιση, ζητούμενο και… πρώτη ανάγνωση από Ρέκνταλ

Το πρώτο δείγμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με τον Τσέτιλ Ρέιχνταλ ήταν άκρως θετικό, η ομάδα μας έκανε αυτά που έπρεπε στον αγωνιστικό χώρο πήρε τη νίκη απέναντι στην Δόξα και έτσι βοήθησε το Νορβηγό κόουτς να έχει ένα επιτυχημένο ντεμπούτο στον πάγκο και σίγουρα ο ίδιος έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος και ικανοποιημένος με τα όσα είδε από τους ποδοσφαιριστές.


Η ομάδα μας μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και με το “καλημερά” έδειξε τα δόντια στην Δόξα Κατωκοπιάς, της επιβλήθηκε κατά κράτος σε όλα τα μήκη και πλάτη του γήπεδου και δεν την άφησε σε καμία των περιπτώσεων να πιστέψει ότι μπορούσε να κάνει την ζημιά και να πάρει κάτι από το παιχνίδι.

Η ευδιάκριτη αλλαγή που παρατηρήσαμε στον τρόπο παιχνιδιού της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κόντρα στην Δόξα, ήταν η ομάδα μας κυριάρχησε σε όλες τις “μονομαχίες”, οι ποδοσφαιριστές μας πίεζαν μαζικά τους αντιπάλους από την μεσαία γραμμή και πάνω, ενώ στην δημιουργία των επιθέσεων συμμετείχαν κι αρκετοί ποδοσφαιριστές, άλλωστε η έκταση του σκορ και το ότι σκόραραν πέντε διαφορετικοί σκόρερ τα λέει όλα.

Μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι κόντρα στην ουραγό της βαθμολογίας δεν χρήζει και ιδιαίτερης ανάλυσης. Κρατάμε την θετικότητα και την σωστή αντίδραση της ομάδας μας μετά την ήττα από τον Άρη και πλέον πάνω σε αυτή τη νίκη ο Τσέτιλ Ρέιχνταλ θα πρέπει να “χτίσει” ενόψει της συνέχειας.

Με τον τρόπο που εξελίχθηκε το παιχνίδι κόντρα στην Δόξα, ο Νορβηγός τεχνικός είχε την ευκαιρία να κάνει και μια πρώτη ανάγνωση του ρόστερ το οποίο ακόμη δεν γνωρίζει αρκετά καλά, έκανε χρήση και των πέντε αλλαγών και έτσι είδε αγωνιζομένους συνολικά 16 παίκτες, βγάζοντας τα πρώτα συμπεράσματα.

Στο πρόγραμμα της ομάδας μας για την συνέχεια γράφει ENY Διγενής Ύψωνα (Κύπελλο) και ΑΕΖ (πρωτάθλημα), είναι δύο παρόμοιας φύσης παιχνίδια όπως αυτό με την Δόξα και ο Ρέιχνταλ θα πρέπει να τα χρησιμοποιήσει να περάσει για τα καλά την φιλοσοφία του, έτσι ώστε να μπορέσει στο πρώτο ντέρμπι με την Πάφο FC η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη και δυνατή.