Home TOP NEWS Post Game: Το τρένο του πρωταθλήματος φεύγει κι εμείς απλά παρακολουθούμε

Post Game: Το τρένο του πρωταθλήματος φεύγει κι εμείς απλά παρακολουθούμε


Η επομένη της ήττας στο «Αλφαμέγα» φέρνει απογοήτευση στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Από τη μία το γεγονός ότι παρουσιάζσαμε ξανά πτώση στην απόδοση και από την άλλη βλέπουμε ξανά πτώση και στη βαθμολογία ενώ έχουμε απομακρυνθεί και από την πρώτη θέση.

Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο έδειχνε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορούσε να το κτυπήσει. Έπαιξε καλά για ένα 15λεπτο στο ξεκίνημα όμως όταν ο Άρη ανέβασε κάπως την απόδοση του, χωρίς να κάνει κάτι «εξωπραγματικό», μας κτύπησε στις αδυναμίες μας. Η άμυνα μας στο πρώτο γκολ ήταν παιδική χαρά, ενώ και στο δεύτερο γκολ που δεχθήκαμε τα λάθη μας ήταν αυτά που έδωσαν δικαίωμα στον αντίπαλο.

Επιθετικά θέλαμε αλλά δεν μπορούσαμε. Ακόμα και στο διάστημα που παίξαμε με παίκτη περισσότερο η αδυναμία μας να βρούμε τον δρόμο προς τα δίκτυα έκανε το έργο του Άρη πολύ πιο εύκολο.

Πλέον η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι 4η ενώ το πιθανότερο είναι πως από απόψε θα βρεθεί στην 5η θέση. Και το πιο ανησυχητικό είναι πως ενώ οι αδυναμίες της ομάδας φωνάζουν, διάθεση για να γίνουν διορθώσεις στο ρόστερ δεν φαίνεται, ενώ και οι αλχημίες στην εντεκάδα επηρεάζουν τη συνοχή μας.

Το τρένο του πρωταθλήματος χάνεται ενώ η εικόνα που παρουσιάζει η ΟΜΟΝΟΙΑ θα θέσει σε κίνδυνο ακόμα και τον στόχο για έξοδο στην Ευρώπη. Η προοπτική υπήρχε όμως για ακόμα μία φορά δεν μπορούμε να την εκμεταλλευτούμε.