Home TOP NEWS Πρόκριση για Σεμέδο και θα λείψει κι άλλο – Δείτε λεπτομέρειες

Πρόκριση για Σεμέδο και θα λείψει κι άλλο – Δείτε λεπτομέρειες


Στον απογευματινό αγώνα με την Μοζαμβίκη, ο Γουίλι Σμέδο πέρασε ως αλλαγή στο 58ο λεπτό. Το πράσινο Ακρωτήρι νίκησε και το δεύτερο της παιχνίδι στον Β’ όμιλο και με τους έξι βαθμούς όχι μόνο εξασφάλισε την πρόκριση στα νοκ-άουτ της διοργάνωσης αλλά πέρασε και ως πρώτο, μία αγωνιστική πριν το τέλος της φάσης των ομίλων.

Με δεδομένο αυτό, ο Σεμέδο θα μείνει κι άλλο στην Ακτή Ελεφαντοστού. Αρχικά να πούμε ότι το τελευταίο παιχνίδι στον όμιλο θα γίνει τη Δευτέρα απέναντι στην Αίγυπτο το Μο Σαλάχ. Για τους Καπεβερντιανούς είναι αδιάφορο.

Το παιχνίδι για τη φάση των 16, για τον πρώτο του Β’ ομίλου είναι προγραμματισμένο για τη Δευτέρα 29 του Γεννάρη. Οπότε ο Γουίλι θα είναι σίγουρα εκτός στο παιχνίδι με την Πάφο και ακόμα κι αν αποκλειστεί θα είναι αδύνατον να προλάβει το ματς με την ΑΕΚ της 31ης Ιανουαρίου.

Από κει και πέρα, αντίπαλος για το Cape Verde στους 16 θα είναι μία τρίτη από Α’ ή Γ’ ή Δ’ όμιλο. Οπότε πάει μάλλον ως φαβορί.

Αν προκριθεί ο αγώνς των προημιτελικών είναι προγραμματισμένος για τις 3 Φεβρουαρίου και μία μέρα μετά η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πάει στο «Αλφαμέγα» για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

Μένουμε μέχρι εκεί και βλέπουμε…