Home TOP NEWS Πρόταση από ομάδα του εξωτερικού για Λανγκ

Πρόταση από ομάδα του εξωτερικού για Λανγκ

Ο μάνατζερ του Άνταμ Λανγκ, Ζόλταν Ίλες, μίλησε σε ιστοσελίδα της Ουγγαρίας και αποκάλυψε ότι ομάδα του εξωτερικού που αγωνίζεται σε μεγαλύτερο πρωτάθλημα από το κυπριακό έκανε πρόταση στην ΟΜΟΝΟΙΑ για απόκτηση του Άνταμ Λανγκ.


Το συμβόλαιο του Μαγυάρου κεντρικού αμυντικού εκπνέει τον προσεχές Μάιο, οπότε για να αποχωρήσει ο ποδοσφαιριστής από τώρα θα πρέπει να συμφωνήσει και η πλευρά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Την δεδομένη στιγμή η πλευρά του ποδοσφαιριστή βρίσκεται στο ακουστικοό για την απάντηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην πρόταση που δέχτηκε, η οποία εφόσον γίνει αποδεκτή ο Ούγγρος μπορεί να αλλάξει ομάδα ακόμα και εντός της εβδομάδας.

Πάντως ο μάνατζερ του Λανγκ, ανέφερε ότι εντός των επόμενων ημερών ίσως να φτάσει κι άλλη πρόταση από διαφορετική ομάδα κι εξέφρασε πάντως τη βεβαίοτητα του για την επίτευξη συμφωνίας με κάποια από τις ομάδες που έχουν βάλει στο στόχαστρο τους τον Ούγγρο αμυντικό.

Οι δηλώσεις του Ζόλταν Ίλες:

«Για τον Άνταμ, το πιο σημαντικό πράγμα αυτή τη στιγμή είναι να παίξει σε μια ομάδα πριν από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, όπου μπορεί να έχει συνεχώς την ευκαιρία σε ένα δυνατό πρωτάθλημα να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση πριν ξεκινήσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα, οπότε θα άλλαζε σύλλογο και χώρα, άσχετα με το γεγονός ότι στα δύο τελευταία παιχνίδια συμπεριλήφθηκε ξανά στην αρχική ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Έχει ήδη λάβει γραπτή πρόταση στον σύλλογο από μεγαλύτερο πρωτάθλημα, το τρέχον συμβόλαιό του ισχύει μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, οπότε οι δύο σύλλογοι πρέπει πρώτα να έρθουν σε συμφωνία, τώρα περιμένουμε την απάντηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αλλά αν αποδεχτούν την πρόταση, ο Λανγκ μπορεί να αλλάξει ομάδα αυτή την εβδομάδα».

Ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή πρόσθεσε ότι: “Εκτός από την ήδη συγκεκριμένη προσφορά, μπορεί να έρθει άλλη μία τις επόμενες μέρες, οπότε είμαι βέβαιος ότι θα επιτευχθεί συμφωνία με έναν από τους αιτούντες και ότι η υπόθεση μετεγγραφής του Λανγκ θα κλείσει σύντομα”.