Home TOP NEWS Πρόβλεψη ενδεκάδας με ΑΕΚ

Πρόβλεψη ενδεκάδας με ΑΕΚ

Η ομάδα μας θα ταξιδέψει το απόγευμα στην Λάρνακα έχοντας μπόλικα αγωνιστικά προβλήματα για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ Λάρνακας στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA.


Συγκεκριμένα ο Τσέντιλ Ρέκνταλ θα έχει στην διάθεση του 20 συνολικά ποδοσφαιριστές. Εκτός αποστολής έμειναν 10 και συγκεκριμένα οι Σιπριάνο, Αλιούμ, Ψάλτης, Μπασιρού που είναι τραυματίες, ο Κουλιμπαλί και Μπέζους που είναι τιμωρημένοι, ο Κασάμα και ο Ζαχαρίου, αλλά και οι Διεθνείς μας Σεμέδο και Ουζόχο.

Ο Νορβηγός τεχνικός λοιπόν καλείται να διαχειριστεί όλα αυτά τα αγωνιστικά προβλήματα και να φτιάξει μια ενδεκάδα που θα μπορέσει να ανταποκριθεί σωστά στον αποψινό αγώνα για να μπορέσει η ομάδα μας να φτάσει στο ζητούμενο που είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί.

Η πρόβλεψη μας λοιπόν για την ενδεκάδα που θα παρουσιάσει ο Ρέκνταλ είναι η εξής.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Φαμπιάνο.

Στα άκρα της άμυνας θα αγωνιστούν οι Μάθιους και ο Λέτσιακς και κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι ο Παναγιώτου μαζί με τον Λανγκ.

Στον άξονα θα κινούνται ο Κούσουλος, Φράνσον και Χαραλάμπους

Στην επίθεση θα πάρουν θέση ο Κακουλλής και Σίμιτς στα δύο “φτερά” και ο Στεπίνσκι θα είναι ο μοναδικός προωθημένος.

Η πιθανή ενδεκάδα: Φαμπιάνο, Μάθιους, Λέτσιακς, Παναγιώτου, Λανγκ, Κούσουλος, Φράνσον, Χαραλάμπους, Κακουλλής, Σίμιτς και Στεπίνσκι.