Home TOP NEWS Ρέκνταλ: «Θέλω να βλέπω την ομάδα να παίζει ποδόσφαιρο σε ψηλό επίπεδο»

Ρέκνταλ: «Θέλω να βλέπω την ομάδα να παίζει ποδόσφαιρο σε ψηλό επίπεδο»


Όσα είπε ο Σιέτιλ Ρέκνταλ στη διάσκεψη τύπου μετά τον αγώνα…

Ήταν μία εξαιρετική νίκη, με κινήσεις, ένταση, με ένα καλό πρώτο μέρος, με 10-11 τελικές και με προβάδισμα 4-1 στο ημίχρονο. Θέλαμε να συνεχίσουμε στο δεύτερο μέρος, φανήκαμε ίσως λίγο κουρασμένοι και χάσαμε κάπως τη συνοχή, οι πάσες δεν ήταν στο επίπεδο του πρώτου μέρους όμως είναι μία πολύ καλή αρχή. Δίκαιη η νίκη μας. Απόλαυσαν οι φίλοι μας το ποδόσφαιρο. Μπορούσαμε να σκοράρουμε κι άλλα γκολ. Δεν μπορούσαμε να περιμένουμε περισσότερα. Είμαι χαρούμενος για την εμφάνιση και το αποτέλεσμα. Τώρα έχουμε παιχνίδι την Τετάρτη.

Για τη συμπεριφορά του στον πάγκο και το ότι ήταν ήρεμος σήμερα: Σίγουρα θέλω να βλέπω την ομαδα να παίζει καλό ποδόσφαιρο σε ψηλό επίπεδο. Θα παίξουμε με καλύτερες ομάδες από τη σημερινή. Είναι σημαντικό να έχουμε τη σωστή νοοτροπία. Είμαι προπονητής που είμαι πολύ συγκεντρωμένος στο παιχνίδι. Σίγουρα θα με δείτε και αναστατωμένο και θυμωμένο. Είναι σημαντικό όμως να έχεις εμπιστοσύνη στους παίκτες σου και να τους αφήσεις να παίξουν. Προπονείσαι μία εβδομάδα και το να φωνάζεις στους παίκτες 90 λεπτά δεν είναι το καλύτερο. 

Για τις μεταγραφές: Είμαι εδώ μόλις τρεις μέρες. Τώρα πρέπει να δουλέψουμε με τους παίκτες μας. Δεν έχω δει όλους τους παίκτες μου να παίζουν. Τώρα σκέφτομαι μόνο αυτό. Ο Γέσπερ είναι εδώ ήδη έξι μήνες. Καλύτερα να ρωτήσετε αυτόν.

Για τον Σιπριάνο: Δεν ξέρουμε ακόμα. Ίσως ξέρουμε περισσότερα αύριο. Δεν μίλησα ακόμα με τους γιατρούς.

Για τον στόχο του πρωταθλήματος: Η φιλοδοξία της ομάδας είναι ο τίτλος. Δεν ξέρω ακόμα. Είδα κάποιες ομάδες αλλά κυρίως την ΟΜΟΝΟΙΑ. Έχουμε τη βοήθεια των ανθρώπων που ήταν ήδη στην ομάδα, αλλάξαμε κάποια λίγα πράγματα στο γήπεδο, θελήσαμε να βάλουμε πίεση σε όλο το γηπεδο και να παίξουμε γρήγορα με τη μπάλα, να την κερδίσουμε γρήγορα. Είμαι ικανοποιημένος.

Για τη φυσική κατάσταση της ομάδα: Ήταν η αρχή σήμερα. Είμαι σίγουρος ότι θα παίξουμε περισσότερο με μεγαλύτερη ένταση. Σήμερα ήταν εξαιρειτκό το πρώτο ημίχρονο, πρέπει να είμαστε καλοί και στο δεύτερο. Σιγά σιγά. Τώρα έχουμε κύπελλο, μετά θα πάμε εκτός έδρας για το πρωτάθλημα. Πρέπει να έχουμε την απόδοση του πρώτου ημιχρόνου. Σε αυτό θα δουλέψουμε τις επόμενες εβδομάδες για να κερδίσουμε τις ομάδες που είναι πάνω από εμάς στη βαθμολογία. Σήμερα μειώσαμε τη διαφορά. 

Για την κριτική που δεχοταν ο Μπεργκ που δεν έκανε αλλαγές και ποια είναι η δική του φιλοσοφία: Εξαρτάται. Σήμερα έπρεπε να αλλαξουμε τον Σιπριάνο και κάποιους παίκτες που κουράστηκαν. Έχουμε δύο παιχνίδια αυτή την εβδομάδα. Όταν είσαι ομάδα που θέλει να πετύχει πρέπει να αλλάζεις την ομάδα και να μην παίζουν οι ίδιοι. Σίγουρα οι καλύτεροι  θα παίζουν περισσότεροι. Είναι όμως μεγάλη σεζόν και θα χρειαστεί να παίξουν όλοι. Οι προπονητές είναι διαφορετικοί. Σήμερα κάναμε 5 αλλαγές μπορεί στη συνέχεια να είναι διαφορετικό.