Home TOP NEWS Στην Λεμεσό με μπόλικα κίνητρα και με… στόχο το “διπλό”!

Στην Λεμεσό με μπόλικα κίνητρα και με… στόχο το “διπλό”!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πανέτοιμη για το δεύτερο της παιχνίδι μέσα στο 2024. Το σύνολο του Σωφρόνη Αυγουστή θα ταξιδέψει σήμερα (7/1) στην Λεμεσό για να αντιμετωπίσει στο στάδιο “Αλφαμέγα” τον Άρη Λεμεσού, σε παιχνίδι που θα γίνει στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.


Στο πράσινο στρατόπεδο γνωρίζουν ότι, η αποστολή που θα έχουν ενώπιον τους το απόγευμα (19:00, live@omonoianews), δεν θα είναι καθόλου εύκολη, ωστόσο άπαντες, έχουν πίστη στις δυνάμεις τους και είναι έτοιμοι να μπουν στο γήπεδο για να διεκδικήσουν το θετικό αποτέλεσμα που θα μας επιτρέψει να παραμείνουμε στα ψηλά.

Τα κίνητρα στο σημερινό παιχνίδι είναι πάρα πολλά για την ΟΜΟΝΟΙΑ κι αυτά είναι που πρέπει να δώσουν την έξτρα ώθηση σε όλους όσους κληθούν να αγωνιστούν, είτε από την αρχή του αγώνα, είτε ως αλλαγή, έτσι ώστε να παρουσιάσουν κάτι καλό στις τέσσερεις γραμμές και να κυνηγήσουν μέχρι τέλους τη νίκη.

Το πρώτο κίνητρο για την ομάδα μας είναι να τερματίσει το κακό σερί που τρέχει απέναντι στην “ελαφρά ταξιαρχεία”. Η τελευταία φορά που η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε να επικρατήσει του Άρη Λεμεσού ήταν στις 16 Φεβρουαρίου το 2022 στο Τσίρειο με 2-0, εκ τότε μετράει μόνο ήττες και μια ισοπαλία.

Επίσης το άλλο κίνητρο είναι να καταφέρει επιτέλους να φύγει με το “διπλό” από το “Αλφαμέγα” κάτι που δεν το έχει πράξει ακόμη. Από τότε που αγωνίζονται οι Λεμεσιανές ομάδες στο νέο γήπεδο η ΟΜΟΝΟΙΑ μετράει δύο ήττες (Απόλλωνα και Άρη) και μια ισοπαλία με την ΑΕΛ.

Να σημειώσουμε ότι, στο πλευρό των ποδοσφαιριστών του Σωφρόνη Αυγουστή θα είναι και 1100 φίλοι της ομάδας μας, οι οποίοι θα κληθούν με την σειρά τους να δημιουργήσουν μια “καυτή” ατμόσφαιρα και να σπρώξουν σε όλο το 90λεπτό τους ποδοσφαιριστές μας για να φτάσουν στο ζητούμενο που είναι οι τρεις πόντοι.