Home TOP NEWS Συνδέουν την ΟΜΟΝΟΙΑ με τον Βλάντισλαβ Μορόζοφ

Συνδέουν την ΟΜΟΝΟΙΑ με τον Βλάντισλαβ Μορόζοφ

Δημοσιεύματα γράφουν ότι ο Βλάντισλαβ Μορόζοφ βρίσκεται στα υπόψιν της ομάδας μας για να έρθει να ενισχύσει την πράσινη επιθετική γραμμή.


Πρόκειται για 23χρόνο επιθετικό με καταγωγή από την Λευκορωσία, ο οποίος αγωνίζεται με την φανέλα της Ντιναμό Μινσκ.

Ο ποδοσφαιριστής πάντως την φετινή σεζόν κάνει εξαιρετική πορεία καθώς σε 32 παιχνίδια σε όλες τις διοργάνωσεις έχει καταφέρει να δει 19 φορές δίχτυα, ενώ “σέρβιρε” και οκτώ γκολ στους συμποδοσφαιριστές του.

Να σημειώσουμε ότι, ο Μορόζοφ είναι Διεθνής ποδοσφαιριστής και αγωνίστηκε με το εθνόσημο στο στήθος εννέα συνολικά φορές, ενώ κατέγραψε και συμμετοχές και με τις πιο μικρές ομάδες της Λευκορωσίας.

Ο Μοζόροφ δεσμεύεται με συμβόλαιο στην Ντιναμό Μινσκ και σίγουρα για να παραχωρηθεί θα πρέπει να ικανοποιηθεί και οικονομικά η ομάδα του. Πάντως ο ίδιος είναι θετικός και έτοιμος να αγωνιστεί για πρώτη φορά εκτός συνόρων.

Στην θέση που αγωνίζεται ο Μορόζοφ, είναι γεγονός ότι ψάχνεται για ενίσχυση η ΟΜΟΝΟΙΑ και θα πρέπει να αναμένουμε να δούμε αν τελικά ο Λευκορώσος στράικερ θα είναι ο εκλεκτός της Διοίκησης ή αν τελικά θα προχωρήσει με την απόκτηση κάποιου άλλου ποδοσφαιριστή.

Πληροφορίες από Protathlima.com.