Home TOP NEWS Συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει Δόξας

Συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει Δόξας

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να είναι επικεντρωμένοι στην αναζήτηση του νέου προπονητή, ωστόσο την ίδια ώρα συνεχίζουν και την προετοιμασία για το επερχόμενο παιχνίδι του Σαββάτου με την Δόξα Κατωκοπιάς.


Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας επέστρεψαν χθες στο “Ηλίας Πούλλος” μετά το ρεπό που είχαν την επομένη του αγώνα με τον Άρη και υπό τις οδηγίες του Μάριου Νικολάου, ξεκίνησαν την δουλειά για το παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, ο Κουλιμπαλί θα δηλώσει κανονικά παρών στο παιχνίδι με την Δόξα και θα εκτίσει την ποινή του με την ΑΕΖ. Απ’ εκεί και πέρα ο Φαμπιάνο που ήταν στην αποστολή με τον Άρη κάνει αγώνα δρόμου για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι καλά και υπολογίζονται.

Πάντως η ΟΜΟΝΟΙΑ, καλείται το ερχόμενο Σαββάτο να πάει υποψιασμένη κόντρα στην Δόξα Κατωκοπιάς, η οποία το τελευταίο διάστημα έστειλε κάποια μηνύματα, κυρίως στα παιχνίδια με Άρη και Πάφο FC, στα οποία πανηγυρίσε τις μοναδικές της νίκες στο φετινό πρωτάθλημα.