Home TOP NEWS Συνεχίζεται η προετοιμασία – Τα αγωνιστικά δεδομένα

Συνεχίζεται η προετοιμασία – Τα αγωνιστικά δεδομένα


Οι προπονήσεις αυτές τις μέρες διεξάγονται χωρίς τους διεθνείς, αλλά και τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Σεμέδο, Ουζόχο, Κασάμα και Ανσαριφάρντ έφυγαν με τις Εθνικές τους, Φαμπιάνο και Μάθιους είναι αμφίβολοι για τον αγώνα με τον Άρη ενώ στη λίστα με τους τραυματίες προστέθηκε ο Αλιούμ, του οποίου τα αποτελέσματα των εξετάσεων αναμένονται να γνωστοποιηθούν σήμερα.

Πλέον τα πράγματα είναι ξεκάθαρα για τον Αυγουστή, σε ότι αφορά στο πλάνο του για τον αγώνα. Δεν αποκλείεται να δούμε προσαρμογή σε σχήμα και πρόσωπα, με βάση του τι έχει στη διάθεση του ο προπονητής.

Όπως και να έχουν τα πράγματα, ο στόχος για την ΟΜΟΝΟΙΑ την Κυριακή είναι η νίκη. Αν τα καταφέρουμε τότε δηλώνουμε δυναμικά παρόντες για τους στόχους που έχουμε θέσει. Απομένουν άλες τρεις προπονήσεις και η προσοχή θα είναι ασφαλώς στους δύο για τους οποίους υπάρχει αμφιβολία, Φάμπι και Μάθιους, ενώ θα πρέπει να θεωρείται απίθανο να υπολογίζεται ο Αλιούμ. Επιστρέφουν μάλλον στην εντεκάδα οι Ανδρόνικος και Νικόλας.