Home TOP NEWS Άλλες δύο προπονήσεις και ολοκληρώνει για Άρη

Άλλες δύο προπονήσεις και ολοκληρώνει για Άρη

Ο Γιάννης Αναστασίου έπιασε ήδη δουλειά στο “Ηλίας Πούλλος”.

Χθες μάλιστα ο Ελλαδίτης τεχνικός συστήθηκε και μίλησε στους ποδοσφαιριστές και πλέον όλοι μαζί προετοιμάζονται για το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής με τον Άρη Λεμεσού.

Άπαντες στο πράσινο στρατόπεδο γνωρίζουν ότι, η αποστολής που θα έχουν ενώπιον τους την ερχόμενη Κυριακή δεν θα είναι και η πιο εύκολη, ωστόσο καλούνται έστω και τώρα να παίξουν την μπάλα που ξέρουν, να βγάλουν πάθος στο γήπεδο για να πάρουν το ζητούμενο που είναι οι τρεις βαθμοί.

Σίγουρα το διάστημα για τον Αναστασίου είναι σύντομο στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, ωστόσο αναμένουμε να συμβουλευτεί τους ανθρώπους που ήταν ήδη εκεί για τον καταρτισμό μιας ενδεκάδας που θα παρουσιαστεί ανταγωνιστική στο γήπεδο την Κυριακή για να διεκδικήσει το αυτονόητο.

Αγωνιστικά όπως ενημερώσαμε και χθες ο Αναστασίου δεν θα μπορεί να υπολογίζει τους Ψάλτη, Μπασιρού και Σίμιτς που ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα. Ο Λανγκ που συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό καρτών θα παίξει στο στάδιο “Αλφαμέγα”, όλοι άλλοι ποδοσφαιριστές είναι καλά και δηλώνουν έτοιμοι για να αγωνιστούν.