Home TOP NEWS Αναστασίου στους παίκτες: «Κερδίζουμε μαζί, χάνουμε μαζί… όποιος δεν δίνει τα πάντα...

Αναστασίου στους παίκτες: «Κερδίζουμε μαζί, χάνουμε μαζί… όποιος δεν δίνει τα πάντα δεν ανήκει στην ομάδα »


Την πρώτη του ομιλία προς του παίκτες και την γνωριμία τους στο γήπεδο, ανέβασε το γραφείο τύπου από το «Ηλίας Πούλλος». Έστειλε δυνατά μηνύματα σε αυτούς ο Γιάννης Αναστασίου ενώ έκανε ειδική αναφορά και στον Χάμπο.

Αναλυτικά:

«Θα είναι πολύ σημαντικό να μπαίνετε στο γήπεδο και να δίνεται το 100 τοις εκατό. Είναι κάτι το οποίο οι παλαιότεροι γνωρίζουν, ότι αν κάποιος δεν σπρώχνει τον εαυτό του στο να δίνει τα πάντα για την ομάδα και παίζει περισσότερο για τον εαυτό του, δεν θα είναι μέλος αυτής της ομάδας. Κερδιζουμε μαζί όμως χάνουμε κιόλας μαζί, κι εμείς θέλουμε να κερδίζουμε. Αν παλεύεται, αν πιέζετε συνεχώς τον εαυτό σας και δουλευετε μαζί τότε μπορείτε να πετύχετε πολλά ωραία πράγματα. Αυτό είναι κάτι που θα δουλέψουμε μαζί. Παλέψτε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, αυτός είναι ο τρόπος και πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε κάτι φέτος.

Όλοι είσαστε σημαντικοί, όμως πιο σημαντική είναι η ομάδα. Δουλέψτε για την ομάδα και κάντε το καλύτερο. Χάμπο, έπαιξες το πρώτο σου παιχνίδι μαζί μου και σήμερα είσαι στις 100 συμμετοχές. Εξαιρετικό. Συγχαρητήρια!»