Home TOP NEWS Εμφανίσεις που μας αφαιρούν το δικαίωμα να ελπίζουμε

Εμφανίσεις που μας αφαιρούν το δικαίωμα να ελπίζουμε


Κι εκεί που πήγε να κτίσει η ΟΜΟΝΟΙΑ ένα σερί επιτυχιών, εκεί που κέρδισε χρόνο μετά τις διαδοχικές νίκες στα ντέρμπι, έστω και χωρίς να παρουσιαστεί όπως έπρεπε, ήρθε απόψε να μας τα χαλάσει ξανά.

Η ισοπαλία στο Δασάκι κάθε άλλο παρά άδικη ήταν. Ήταν το αποτέλεσμα ακόμα μίας προβληματικής εμφάνισης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ η οποία αδυνατεί να βρει ταυτότητα μέσα στο γήπεδο.

Σήμερα ήταν ο Εθνικός καλύτερος μας, την προηγούμενη εβδομάδα η Ανόρθωση στο πρώτο ημίχρονο, προηγούμενως ο Απόλλων.

Το λέει μεν συνεχώς ο Ρέκνταλ, ότι πρέπει να επέλθει βελτίωση, όμως δεν βλέπουμε να γίνεται κάτι. Σήμερα πηγαίναμε γυρεύοντας σε όλο τον αγώνα και στο τέλος το πληρώσαμε.

Δυστυχώς κλείνει με τον αγώνα απέναντι στον Οθέλλο η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και δεν αποκλείεται να μπούμε στη β φάση είτε από την 5η θέση είτε από την 6. Και με την εικόνα που βγάζει η ομάδα δεν μας δίνει το δικαίωμα να ελπίζουμε ότι θα καταφέρουμε να ελπίζουμε έστω σε μία θέση που θα μας οδηγήσει στο τέλος στην Ευρώπη.

Την ίδια ώρα είναι και το κύπελλο. Τα πράγματα πλέον δυσκολεύουν και αν δεν βρούμε τον τρόπο να ανεβάσουμε την απόδοση μας, θα είναι πολύ λίγες οι πιθανότητες να δούμε να γίνεται ότι έγινε την τελευταία διετία.