Home TOP NEWS Επιστρέφουν στις προπόνησεις και φουλ για Εθνικό!

Επιστρέφουν στις προπόνησεις και φουλ για Εθνικό!

Αφήνουν πίσω το νικηφόρο παιχνίδι με την Ανόρθωση στην ΟΜΟΝΟΙΑ και πλέον όλοι  επικεντρώνονται στο παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας το οποίο θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη (14/2) στο πλαίσιο της 25ης και προτελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος CYTA.


Ο Τσέντιλ Ρέκνταλ και οι συνεργάτες του είχαν την ευκαιρία χθες να “σκανάρουν” τον Εθνικό Άχνας στο παιχνίδι που έδωσε κόντρα στην Πάφο FC κι από σήμερα θα ξεκινήσουν τις προπονήσεις και την προετοιμασία για το παιχνίδι που προαναφέραμε.

Η ψυχολογία στο “Ηλίας Πούλλος” είναι στα ύψη μετά τα δύο σερί νικηφόρα αποτελέσματα με Απόλλωνα και Ανόρθωση, αυτό θα προσπαθήσει να το εκμεταλλευτεί η ομάδα μας για να μπορέσει σε τέσσερα βράδια από σήμερα να φύγει με ένα σημαντικό “διπλό” από μια παραδοσιακά δύσκολη έδρα.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Ρέκνταλ θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή να δει σε ποια κατάσταση θα είναι οι Ψάλτης, Μπασιρού, Αλιούμ και Σίμιτς για να ξέρει αν μπορεί να τους υπολογίζει. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι καλά και ευτυχώς δεν προέκυψε κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα από το παιχνίδι με την Ανόρθωση.