Home TOP NEWS Επιβάλλεται το πάθος, η δύναμη και η κατάθεση ψυχή στα πλέι –...

Επιβάλλεται το πάθος, η δύναμη και η κατάθεση ψυχή στα πλέι – οφ

Το περασμένος Σάββατο η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος έκλεισε για την ΟΜΟΝΟΙΑ και πλέον όλοι προετοιμάζονται για τα πλέι – οφ, μέσα από τα οποία η ομάδα μας θα πρέπει και επιβάλλεται να διεκδικήσει βαθμούς για να εξασφαλίσει μια προνομιούχα θέση που οδηγεί στην Ευρώπη.


Η εικόνα της ομάδας μας μετά την πεντάρα επί της Δόξας και τη νίκη επί του Διγενή Υψώνα δεν ήταν αυτή που αναμέναμε, σε αρκετά παιχνίδια δεν έδειξε καλό πρόσωπο με αποτέλεσμα να χαθούν πολύτιμοι βαθμοί στα ντέρμπι με Πάφο, ΑΕΚ και στα παιχνίδια με ΑΕΖ και Εθνικό Άχνας.

Απ’ εδώ και πέρα το πρόγραμμα που ακολουθεί θα είναι πιο απαιτητικό, αφού μπροστά της θα έχει 10 συνεχόμενα ντέρμπι και οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να δείξουν πολύ καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια για να μπορέσουν να διεκδικήσουν βαθμούς που θα βοηθήσει την ομάδα μας να διεκδικήσει εισιτήριο μέσα από το πρωτάθλημα.

Συνεπώς η ΟΜΟΝΟΙΑ από το επόμενο κιόλας παιχνίδι με όποιο αντίπαλο κι αν είναι θα κληθεί να παίξει με πάθος και ψυχή για να μπορέσει να κάνει πρεμιέρα στα πλέι – οφ με το “δεξί”.