Home TOP NEWS Φερέρα, Αυγουστή και τώρα… Αναστασίου με Άρη

Φερέρα, Αυγουστή και τώρα… Αναστασίου με Άρη

Από το μεσημέρι της Τετάρτης (21/02) ο Τσέντιλ Ρέκνταλ αποτελεί παρελθόν από την ΟΜΟΝΟΙΑ, ενώ λίγο νωρίτερα προέκυψε η ανακοίνωση για τον Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος θα αναλάβει το κοουτάρισμα της ομάδας μας μέχρι το τέλος της σεζόν και ακολούθως θα συνεχίσει στην θέση του Σύμβουλου Στρατηγικού Ποδοσφαιρικού Σχεδιασμού.


Ο Γιάννης Αναστασίου ήρθε ήδη Κύπρο και την ερχόμενη Κυριακή θα έχει την ευθύνη να κοουτσάρει την ομάδας μας κόντρα στον Άρη Λεμεσού. Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο Ελλαδίτης θα βρει μπροστά του για πρώτη φορά τον Λεμεσιανό σύλλογο, καθώς στην προηγούμενη θητεία του στην ομάδα μας και στα 25 παιχνίδια που κάθισε στον πράσινο πάγκο δεν αντιμετώπισε τον Άρη καθώς βρισκόταν στην 2η κατηγορία.

Επίσης να σημειώσουμε ότι, ο Γιάννης Αναστασίου θα γίνει ο τρίτος προπονητής στην ομάδα μας που θα δοκιμάσει να οδηγήσει σε θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην “ελαφρά ταξιαρχεία”. Με Φερέρα η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε ισοπαλία (1-1) κόντρα στον Άρη, και με Αυγουστή η ΟΜΟΝΟΙΑ μέτρησε 4ήττες (1-2, 0-3, 1-0,2-0,0-2) και μία ισοπαλία (2-2).

Συνεπώς όπως αντιλαμβάνεται κανείς από το πιο πάνω για τον Αναστασίου είναι ένα έξτρα κίνητρο να καταφέρει την Κυριακή να οδηγήσει την ομάδα μας στη νίκη και μετά από τρεις προπονητές να γίνει ο πρώτος που υποχρεώνει σε ήττα τον Λεμεσιανό σύλλογο.