Home TOP NEWS Η επόμενη μέρα και… η ανάγκη για αλλαγές για να έρθει η...

Η επόμενη μέρα και… η ανάγκη για αλλαγές για να έρθει η άνοιξη στην ΟΜΟΝΟΙΑ

Με την χρονιά να είναι πλέον χαμένη, μόνη ελπίδα για να σωθεί η σεζόν είναι και πάλι η κατάκτηση του κυπέλλου όπως και τις προηγούμενες δύο χρονιές, ωστόσο και να γίνει αυτό, δεν θα πρέπει να κρυφτούν τα προβλήματα πίσω απότ ην κατάκτηση ενός κυπέλλου.


Ο Σταύρος Παπασταύρου και οι Διοικούντες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ήθελαν να ακολουθήσουν το μοντέλο του Αθλητικού Διευθυντή, φαίνεται όμως ότι αυτό δεν δούλεψε όπως θα ανέμεναν και έτσι είχαμε την προώρη απόλυση του Γέσπερ Γιάνσον, ο οποίος ήρθε για να εργαστεί στην ομάδα μας για τα επόμενα τρία χρόνια.

Απ΄εδώ και πέρα και μετά την απόλυση του Γέσπερ Γιάνσον η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να δει και την επόμενη μέρα και να αποφασίσει για τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας μας και με πιο μοντέλο θέλει να πορευτεί στην σύνεχεια είτε της σεζόν, είτε για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Την δεδομένη στιγμή η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει άλλη επιλογή, είναι αναγκασμένη να πορευτεί με το ρόστερ που έχει χτιστεί όπως έχει χτιστεί. Σίγουρα κανείς δεν θα πρέπει να παραδώσει τα όπλα, άλλωστε αυτό δεν το θέλει κανείς και άπαντες να προσπαθήσουν να δώσουν την “μάχη” μέχρι τέλους για να μπορέσει να σώσει ότι σώζεται.

Παράλληλα με το αγωνιστικό κομμάτι, ο Σταύρος Παπασταύρου και γενικά το Δ.Σ. της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα πρέπει να αρχίσει να εργάζεται για τη νέα χρονιά. Οι δύο προηγούμενες χρονιές, αλλά και αυτή που προδιαγράφεται χαμένη θα πρέπει να προβληματίσουν άπαντες και θα πρέπει να παρθούν αποφάσεις και να γίνουν πράγματα που θα επαναφέρουν την ομάδα εκεί που την θέλει ο κόσμος της, αλλά και εμείς.