Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ημίχρονο: Με συνοπτικές διαδικασίες το καθαρίσαμε

Ημίχρονο: Με συνοπτικές διαδικασίες το καθαρίσαμε


Μπήκε στο γήπεδο για να επιβάλει το παιχνίδι της η ΟΜΟΝΟΙΑ, θέλοντας να κρατήσει μπάλα, να κυκλοφορήσει και να βγει ορθόδοξα στην επίθεση. Έκλεισε χώρους και έψαξε τις αντεπιθέσεις η ΑΕΖ.

Πατήσαμε περιοχή στα πρώτα λεπτά όμως έδειχνε η αντίπαλος μας ικανή να μας τρέξει στην επίθεση. Έχασε μάλιστα μία πολύ καλή ευκαιρία στο 15′.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν η ομάδα που πίεζε και κατέγραψε 3 τελικές προσπάθειες μέχρι τα μέσα του ημιχρόνου χωρίς όμως να βρίσκει γκολ. Μέχρι το 26ο λεπτό όταν ο Σεμέδο σκόραρε για να δώσει προβάδισμα στην ομάδα. Λίγο αργότερα ήρθε και το γκολ του Στεπίνσκι για να δώσει στην ΟΜΟΝΟΙΑ ξεκάθαρο προβάδισμα νίκης.

Ήρθε ακολούθως και το δεύτερο γκολ του Στεπίνσκι για να κλειδώσει την πρόκριση από το ημίχρονο.

Το 3-0 δεν δίνει περιθώρια για αμφισβήτηση της ανωτερότητας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο γήπεδο.

Α Ημίχρονο

Η πρώτη ευκαιρία ήταν με τον Χάμπο ο οποίος πήρε πάσα από τον ΜΠέζους στην περιοχή, έκανε το τελείωμα όμως του σουτ του έφυγε έξω. Στο 5ο λεπτό.

Στο 14ο λεπτό ο Χάμπος έδωσε κάθετα στον Χαμάς, αυτός έβγαλε σέντρα στον Μπέζους που έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα έσκασε στο έδαφος και έφυγε λίγο πάνω από την εστία.

Μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Βάλντι στο 15ο λεπτό. Πήρε κάθετη πάσα μέσα στην περιοχή, ήταν μόνος απέναντι στον Φαμπιάνο, σούταρε πολύ άστοχα όμως.

Στ0 23ο λεπτό ο Χαραλάμπους έβγαλε μία σέντρα με το δεξί από αριστερά, ο Αλιούμ στο δεύτερο δοκάρι έκανε κεφαλιά όμως η μπάλα έφυγε ψηλά.

Στο 26ο λεπτό ο Μάθιους πήρε μπάλα κάπως μακριά από την αντίπαλη πειροχή και δεξιά, έβγαλε μπαλιά στη περιοχή, έκανε κίνηση μπροστά στον αμυντικό που τον επιτηρούσε, έβαλε την προβολή και σκόραρε.

Στο 29ο λεπτό ο Στεπίνσκι πήρε μπάλα έξω από τη περιοχή της ΑΕΖ, χωρίς καθυστέρηση έκανε το τελείωμα με ένα σουτ στη γωνία για να σκοράρει. 

Στο 41ο λεπτό ο Αλιούμ πήρε πασα στη περιοχή δεξιά, έδωσε πάσα πισω στον Σεμέδο, δεν ήταν καλή η πάσα του όμως γύρισε και πήρε, έδωσε στον Στεπίνσκι ο οποίος με μία προσποίηση σούταρε και σκόραρε για το 3-0.