Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ημίχρονο: Σκοράραμε δις, δεχθήκαμε γκολ στο τέλος και όλα είναι ανοικτά

Ημίχρονο: Σκοράραμε δις, δεχθήκαμε γκολ στο τέλος και όλα είναι ανοικτά


Πάτησε καλά στο γήπεδο στο ξεκίνημα του παιχνιδιού η ομάδα. Τα πρώτα λεπτά δεν έφεραν μεν κάτι ιδιαίτερο ωστόσο φαινόταν η διάθεση της ομάδας να βγει μπροστά. Η πρώτη απειλή ήρθε πάντως για τους φιλοξενούμενους. Λίγο πριν τη συμπλήρωση 10 λεπτών παιχνιδιού ο Άρης άρχισε να προσπαθεί να επιβάλει το παιχνίδι του και ήταν η ομάδα που έδειχνε πιο απειλητική.

Ο Άρης έβγαινε με περισσότερη ευκολία στην επίθεση όμως ήταν η ΟΜΟΝΟΙΑ που βρήκε την ουσία στο πρώτο μέρος. Αρχικά ο Άρης σκόραρε ένα γκολ με τον Κοκόριν το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ακολούθως κερδίσαμε πέναλτι το οποίο έκανε γκολ ο Μπέζους και λίγο αργότερα ο Σεμέδο έκανε το 2-0 για να μας δώσει γερό προβάδισμα στη Λεμεσό.

Θα δεχθούμε σίγουρα πίεση στο δεύτερο μέρος, όμως αν καταφέρουμε να ξανασκοράρουμε θα θέσουμε γερές βάσεις για νίκη.

Α’ Ημίχρονο

Στο 5ο λεπτό βγήκε μπαλιά από τον Καζού προς τον Σεμέδο που κινήθηκε στο δεύτερο δοκάρι, έκανε σουτ το οποίο κόντραρε και έφυγε κόρνερ. Ηταν η πρώτη ευκαιρία για τον Άρη. Στην εκτέλεση του κόρνερ ο Καζού έστειλε απευθείας τη μπάλα στην εστία με τον Φαμπιάνο να αποκρούσει δύσκολα σε κόρνερ.

Μεγάλη ευκαιρία έχασε στο 10ο λεπτό ο Σεμέδο για τον Άρη. Δέχθηκε μπαλιά από τον Μοντνόρ στο δεύτερο δοκάρι, ήταν μόνος απέναντι από τον Φαμπιάνο, έκανε κεφαλιά η οποία δεν πήγε στο τέρμα.

Στο 12ο λεπτό ο Καζού εκτέλεσε έξυπνα από απόσταση απευθείας ένα φάουλ, ήταν όμως έτοιμος ο Φαμπιάνο που απέκρουσε σε κόρνερ.

Στο 13ο λεπτό ο Σζόκε είδε τη μπάλα να έρχεται προς το μέρος του, ήταν στο ύψος του πέναλτι, επιχείρησε να κάνει σουτ όμως δεν βρήκε καλά τη μπάλα που έφυγε έξω.

Στο ίδιο λεπτό, λάθος έκανε ο Σιπριάνο, η μπάλα πήγε στον Κοκόριν ο οποίος από το ύψος της περιοχής σούταρε ψηλά.

Σουτ έκανε ο Χαραλάμπους στο 19ο λεπτό έξω από τη περιοχή, η μπάλα κόντραρε και έφυγε έξω.

Στο 23ο λεπτό ο Μοντνόρ έπαιξε με πλάτη στο ύψος του πέναλτι, γύρισε έκανε σουτ το οποίο απέκρουσε χαμηλά ο Φαμπιάνο.

Στο 24ο λεπτό ο Κοκόριν εκμεταλλεύεται τη σύγκρουση των Νικόλα Παναγιώτου και Φαμπιάνο, οι οποίοι δεν συνεννοήθηκαν, και πλάσαρε στο κενό τέρμα έξω από τη περιοχή για να σκοράρει. Το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ τη στιγμή που βγήκε μπαλιά για τον Γκομίς.

Στο 29ο λεπτό ο διαιτητής Μενέλαος Αντωνίου επέστρεψε για να πάει στο VAR αφού σε κεφάλι του Κακουλλή, ο Γιανγκό έπαιξε άθελα με το χέρι και σφυρίχθηκε το πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Μπέζους για να ανοίξει το σκορ.

Στο 34ο λεπτό ο Σεμέδο μπήκε στη περιοχή οτυ Άρη από αριστερά, ντρίμπλαρε τον Γιανγκό, έκανε σουτ από τη γωνία το οποίο πέρασε παράλληλα με την εστία.

Στο 35ο λεπτό εκτέλεσε πλάγιο ο Μάθιους για στον Χαράλαμπο, αυτός έφερε τη μπάλα μπροστά, έδωσε πάσα στον Σεμέδο ο οποίος σούταρε, αρχικά απέκρουσε ο Βανά, πήρε ξανά μπάλα και πλάσαρε σωστά για να σκοράρει και να κάνει το 2-0.

Στο 4ο λεπτό της καθυστέρησης εκτελέστηκε κόρνερ, η μπάλα πήγε στον Γκομίς που σκόραρε με κεφαλιά.