Home TOP NEWS Καθοριστικός όμως υπάρχει και ένα αλλά…

Καθοριστικός όμως υπάρχει και ένα αλλά…


Η επόμενη μέρα του παιχνιδιού με τον Οθέλλο σίγουρα βρίσκει τους ανθρώπους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να λένε “Ευτυχώς που υπήρχε και ο Ρομάν Μπεζούς”. 

Ο Ουκρανός μεσοεπιθετικός κάνει μια αρκετά καλή χρονιά με την φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και για άλλο ένα παιχνίδι φάνηκε καθοριστικός, καθώς με το υπέροχο του γκολ στο 63ο λεπτό έλυσε τον γόρδιο δεσμό απέναντι στον Οθέλλο και η ομάδα μας πήρε έστω και δύσκολα το σημαντικό τρίποντο.

Ο Ρομάν Μπεζούς πάντως, δεν ήταν λίγες φορές που “ξελάσπωσε” ή προσπάθησε να “ξελασπώσει” την ομάδα μας την φετινή σεζόν. Το έκανε στα παιχνίδια της Ευρώπης με την Καμπάλα, το έκανε στο πρόσφατο παιχνίδι με την Ανόρθωση, το προσπάθησε απέναντι στην Πάφο FC (τελικά ήρθε η ήττα).

Σε γενικές γραμμές ο Μπεζούς μπορεί να χαρακτηριστεί ως παίκτης “κλειδί” για την ΟΜΟΝΟΙΑ την αγωνιστική περίοδο που διανύουμε ωστόσο στην μέση υπάρχει και ένα άλλα… Η ομάδα δεν μπορεί να τα περιμένει όλα και να εξαρτάται από 1-2 ποδοσφαιριστές, όπως για παράδειγμα τον Ουκρανό και θα πρέπει να βρει λύσεις στην δημιουργία κι από άλλους.