Home TOP NEWS Με καλύτερη διάθεση και περισσότερες επιλογές συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει Ανόρθωσης

Με καλύτερη διάθεση και περισσότερες επιλογές συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει Ανόρθωσης


Το επόμενο παιχνίδι απέναντι στην Ανόρθωση κρίνεται εξαιρετικά σημαντικό. Ενδεχόμενη επιτυχία θα μας δώσει το δικαίωμα να ελπίζουμε ξανά σε κάτι καλό στο πρωτάθλημα. Θα μας διατηρήσει σε θέση να ελπίζουμε για Ευρωπαϊκό εισιτήριο, μπαίνοντας στη β φάση του πρωταθλήματος και αν η ομάδα μπει σε μία ανοδική πορεία αγωνιστικά, τώρα που αρχίζουν και οι επιστροφές, κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει.

Το σημαντικό είναι να παρουσιάσει η ΟΜΟΝΟΙΑ καλό πρόσωπο στα παιχνίδια της και να σταθεροποιηθεί σε ένα επίπεδο ποδοσφαίρου ικανοποιητικό.

Ο Ρέκνταλ προετοιμάζει την ομάδα για άλλο ένα ντέρμπι. Η νίκη με τον Απόλλωνα ήρθε έτσι όπως ήρθε, ήταν καλοδεχούμενη και αλλάζει λίγο τη ψυχολογία.

Σε ότι αφορά στο παιχνίδι της Παρασκευής ο προπονητής θα έχει ξανά στη διάθεση του τους Κουλιμπαλί και Κακουλλή που επιστρέφουν από τιμωρίες και τον Σεμέδο ο οποίος επέστρεψε από την Ακτή Ελεφαντοστού και μπαίνει από σήμερα στις προπονήσεις της ομάδας. Είναι στη διάθεση του και ο Χαμάς. Κάποιες πιθανότητες έχει ο Σίμιτς για να προλάβει το παιχνίδι.

Απομένουν άλλες τρεις προπονήσεις μέχρι τον αγώνα…