Home TOP NEWS Να αρπάξει την ευκαιρία!

Να αρπάξει την ευκαιρία!


Ο Σταύρος Παπασταύρου και γενικότερα η Διοίκηση της ομάδας μας, αποδέσμευσε τον Τσέντιλ Ρέκνταλ και ήρθε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον Γιάννη Αναστασίου να εργαστεί στο πράσινο οικοδόμημα.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός όπως βλέπετε και στην κεντρική φωτογραφία, ήδη έπιασε δουλειά στο “Ηλίας Πούλλος” και προετοιμάζει τους ποδοσφαιριστές μας για το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής κόντρα στον Άρη Λεμεσού για την πρώτη αγωνιστική των πλέι – οφ.

Ο κ.Παπασταύρου που συνεργάστηκε ξανά την περίοδο 2018-2019 με τον Γιάννη Αναστασίου, φαίνεται να έχει εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του Ελλαδίτη τεχνικού και σίγουρα θα αναμένει πολλά απ’ αυτόν στην δεύτερη του θητεία στην ΟΜΟΝΟΙΑ, τόσο από την θέση του προπονητή, όσο κι από την άλλη θέση που ορίστηκε.

Είναι στο χέρι του Ελλαδίτη τεχνικού να αρπάξει την ευκαιρία που του δόθηκε από τον Σταύρο Παπασταύρου. Αυτό που πρέπει να κάνει είναι να εργαστεί σκληρά και να καταφέρει να βοηθήσει την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της (Ευρώπη-Κύπελλο) κάτι που αν το πετύχει θα δικαιώσει πρώτα τον εαυτό του και μετά όλους αυτούς που τον εμπιστεύθηκαν να τον φέρουν πίσω στην οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.