Home TOP NEWS O Παπασταύρου για το γηπεδικό και το “Ηλίας Πούλλος”: “Θα μπορέσουμε να...

O Παπασταύρου για το γηπεδικό και το “Ηλίας Πούλλος”: “Θα μπορέσουμε να ανακοινώσουμε κάτι τον επόμενο μήνα”

Ο Προέδρος της ομάδας μας, Σταύρος Παπασταύρου δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί στην συνέντευξη που παραχώρησε για τις διαδικάσιες για το γηπεδικό, αλλά και την αναβάθμιση του “Ηλίας Πούλλος”.


Το γηπεδικό είναι από τα κεφάλαια στα οποία δουλεύει πάνω του ο κ. Παπασταύρου και οι συνεργάτες του σχεδόν καθημερινά κι όπως τόνισε τον επόμενο μήνα λογικά θα υπάρχει κάτι να ανακοινώσει η Διοίκηση για το κομμάτι αυτό αυτό.

Οι τοποθετήσεις:

Θα μας πείτε κάτι για το γήπεδο; “Αυτή τη διαδικασία έχει καιρό που τη ξεκινήσαμε και δουλεύουμε σχεδόν καθημερινά, κάθε εβδομάδα. Είμαστε πολύ κοντά, που νομίζω ότι λογικά θα μπορέσουμε να ανακοινώσουμε κάτι τον επόμενο μήνα.”

Ο λόγος που δεν προχωρά η αναβάθμιση στο «Ηλίας Πούλλος» έχει να κάνει με το νέο γήπεδο; “Ναι. Το προπονητικό, αν πάνε τα πράγματα όπως θέλουμε, θα γίνει δίπλα από το καινούργιο γήπεδο και το «Ηλίας Πούλλος» θα παραμείνει για την Ακαδημία.”

Τι περιμένετε να προχωρήσει για να ανακοινώσετε στον κόσμο κάτι συγκεκριμένο; “Υπάρχουν κάποια κομμάτια του όλου project που περιμένουμε κάποιες απαντήσεις από κάποιους και νομίζω λογικά θα τις έχουμε. Να τελειώσουμε με αυτές τις ατέλειωτες διαδικασίες ελπίζω μέχρι το Μάρτη.”